چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
بگارابیگن
بادمجان : ۶ عدد
فلفل قرمز : ۳ عدد
کنجد : ۱ قاشق سوپخوری
سیر : ۱ عدد
پیاز : ۲ عدد
آب تمر : ۰.۵ فنجان
نارگیل : ۱ فنجان
زیره : ۱ قاشق سوپخوری
گشنیز : ۱.۵ قاشق سوپخوری
فلفل : قدری
زردچوبه : قدری
نمک : قدری
روغن : ۳ قاشق سوپخوری
بادنجانهای متوسط را به چهار قسمت تا نصف حجم طولی آن، قاچ کنید. نارگیل خشک کوبیده و سه عدد فلفل قرمز و یک قاشق زیره و یک قاشق خشخاش را بو بدهید و سپس آن را یکوبید و عرق یکعدد سیر با گشنیز سبز را گرفته با قدری فلفل و زرد چوبه و نمک مخلوط نموده و آن را با مواد فوق بیامیزید.
ادویهجات مذکور را در وسط بادنجان جای دهید و بادنجانها را با نخ ببندید. دو سه دانه پیاز را حلقه حلقه بریده با سه قاشق روغن در دیگ ریخته و بادنجانها را رویش بچینید و کمی سرخش کنید. پس از اینکه مختصری سرخ شد، روی بادنجانها آب بریزید تا بپزد. وقتی که بادنجانها پخت، نیم فنجان آب تمر غلیظ روی آنها بریزید تا روغن پس بدهد، وقتیکه سر سفره میبرید، تخمها را با قیچی قطع کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی رافائل گروسی دولت سیزدهم دولت رئیس جمهور انتخابات محمد اسلامی رهبر انقلاب شورای نگهبان مجلس
هواشناسی شهرداری تهران سازمان هواشناسی تهران قتل پلیس حجاب آموزش و پرورش سیل سلامت شهرداری وزارت بهداشت
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو مسکن حقوق بازنشستگان مالیات قیمت طلا ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس سایپا
نمایشگاه کتاب فضای مجازی تلویزیون نمایشگاه کتاب تهران سریال سینما سینمای ایران تئاتر دفاع مقدس کتاب موسیقی فیلم
اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه فلسطین رفح حماس روسیه حمله به رفح چین ترکیه نوار غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر دورتموند ذوب آهن نساجی لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران بازی سپاهان
اپل سامسونگ آیفون گوگل ناسا مایکروسافت باتری فضاپیما
سازمان غذا و دارو آسم کمردرد بیماران خاص سبک زندگی زیبایی کاهش وزن بیمه