چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا

شیر و فرآورده‌های آن


- شیر پاستوریزه را باید حتماً در داخل یخچال بین صفر تا ۴ درجه به‌مدت حداکثر ۴۸ ساعت نگهداری کرد.
- چنانچه شیر پاستوریزه بیش از ۴۸ ساعت در یخچال باقی بماند و علایم فساد و بریدگی …

- شیر پاستوریزه را باید حتماً در داخل یخچال بین صفر تا ۴ درجه به‌مدت حداکثر ۴۸ ساعت نگهداری کرد.

- چنانچه شیر پاستوریزه بیش از ۴۸ ساعت در یخچال باقی بماند و علایم فساد و بریدگی در آن مشاهده نشود، قبل از مصرف آن را حداقل به‌مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید.

- کره بسته‌بندی شده پاستوریزه تنها به‌مدت یک هفته در داخل یخچال قابل نگهداری است و برای مدت بیشتر باید داخل فریزر نگهداری شود.

- از مصرف هرگونه بستنی با رنگ مصنوعی خودداری کنید. بستنی رنگی باید از میوه و یا شربت آب و کاکائو و رنگ طبیعی تهیه شود.

- از مصرف پنیر تازه بپرهیزید.

- پنیر تازه محلی، در صورتی قابل مصرف است که به‌مدت ۲ ماه در آب نمک و داخل یخچال یا سردخانه باقی بماند تا عاری از هر گونه آلودگی‌های میکروبی گردد.

- هنگام خرید کشک مایع دقت کنید علایم کپک‌زدگی و بوی نامطبوع نداشته باشد.

- کشک مایع را قبل از مصرف به‌مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید.