چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

جشنواره کدو حلوایی


جشنواره کدو حلوایی

چراغ روشن بازار این روزها کدو حلوایی است که با آن می‌توانید برای خودیک جشنواره خانگی راه بیندازید. از مربا تا حلوا و از خورش تا دسر همه چیز با این نارنجی قشنگ پاییزی می‌توان …

چراغ روشن بازار این روزها کدو حلوایی است که با آن می‌توانید برای خودیک جشنواره خانگی راه بیندازید. از مربا تا حلوا و از خورش تا دسر همه چیز با این نارنجی قشنگ پاییزی می‌توان درست کرد و علاوه بر آن این خورشید دم‌غروب مرهم دردهای شما هم می‌شود.

این میوه کاملا نارنجی، زردی را برطرف می‌کند. انواع کدو، ادرارآور و تب‌بر است و تخم کدو بخصوص پوست سبز رنگ آن ضد کرم است.

کدو حلوایی، سینه را نرم و اخلاط و سرفه را آسان می‌کند.

اگر کدو حلوایی را پخته به صورت کرم به صورت بمالید و نیم ساعت صبر کنید، رنگ چهره و رخسار باز شده و صورت را براق و زیبا می‌کند. خوردن کدو، موجب برطرف شدن غم و اندوه است.

خوردن کدو با عدس رقت و نرمی قلب می‌آورد. کدو برای درمان قولنج مفید است. خوردن کدو مغز را هم تقویت می‌کند. باعث تجدید قوای جسمی و روحی بدن و موجب استحکام بافت‌های بدن می‌شود. خوردن کدو، خوابی راحت به دنبال دارد و کسانی که دچار کم‌خوابی هستند، برای درمان کم خوابی آنها موثر است.

کدو طبیعتی سرد دارد و صفرا را تسکین می‌دهد.

ابن سینا کدو را برای رفع سرد درد و رفع بی‌خوابی و درمان خستگی اعصاب تجویز می‌کرد.

کمپوت کدو مخلوط با سیب، غذای ملین خوبی است و برای دفع یبوست تاثیر زیادی دارد.

چون کدو به آسانی پخته می‌شود غذایی فوق‌العاده مفید برای معده‌های ضعیف است. کدوی پخته را به بچه​ها، پیرمردان و به کسانی که دچار بیماری عفونی شده‌اند و دوره نقاهت را می‌گذرانند، بدهید.

کدوی پخته با عدس، غذایی مناسب برای گرفتگی سینه است.

کمپوت کدو برای مبتلایان به سنگینی معده و اسهال مفید است؛ برای این منظور می‌توانید ۱۰۰ گرم مغز کدو را تکه‌تکه کنید و در یک لیتر آب آنقدر بجوشانید تا نصف آب بخار شود و پس از صاف کردن آب آن را بگیرید و با مقداری شکر آن را شیرین کرده و هر وقت مایل بودید آن را مصرف کنید. آب کدویی که به ترتیب بالا به دست می‌آید برای تسکین درد بواسیر موثر است. لذا نوشیدن سه بار در روز از آب کدو تجویز شده است.