چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

کوکوی اسفناج و سیب زمینی


کوکوی اسفناج و سیب زمینی

● مواد لازم برای ۸ نفر:
۱ - ۴۰۰ گرم اسفناج پخته
۲- سه‌قاشق غذاخوری روغن زیتون
۳ - یک عدد پیاز درشت ریز شده
۴ - ۲ عدد سیب زمینی درشت پوست کنده و برش زده
۵ - نمک و فلفل به میزان کافی
۶ - ۸ تا …

مواد لازم برای ۸ نفر:

۱ - ۴۰۰ گرم اسفناج پخته

۲- سه‌قاشق غذاخوری روغن زیتون

۳ - یک عدد پیاز درشت ریز شده

۴ - ۲ عدد سیب زمینی درشت پوست کنده و برش زده

۵ - نمک و فلفل به میزان کافی

۶ - ۸ تا ۱۰ عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

۱) پیاز را در روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود و سپس سیب زمینی را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.

۲) تخم مرغ را هم بزنید و با نمک و فلفل طعم دار کنید.

۳) اسفناج را به مخلوط سیب زمینی و پیاز اضافه کنید و خوب با هم تفت دهید.

۴) مخلوط اسفناج را به تخم مرغ زده شده اضافه کنید و مانند کوکو هر ۲ طرف آ ن را سرخ کنید.