چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

پلوی لوبیا قرمز


پلوی لوبیا قرمز

● مواد لازم
▪ سه فنجان و نیم لوبیا قرمز
▪ شش فنجان آب،
▪ سه فنجان پیاز خرد شده،
▪ دو فنجان قارچ خرد شده،
▪ شش حبه سیر خرد شده،
▪ دو قاشق غذاخوری روغن کنجد،
▪ یک قاشق غذاخوری ریحان،
▪ …

مواد لازم

سه فنجان و نیم لوبیا قرمز

شش فنجان آب،

سه فنجان پیاز خرد شده،

دو فنجان قارچ خرد شده،

شش حبه سیر خرد شده،

دو قاشق غذاخوری روغن کنجد،

یک قاشق غذاخوری ریحان،

سیر و پونه خرد شده خشک،

دو فنجان برنج و دو عدد فلفل دلمه متوسط خرد شده

طرز تهیه

لوبیا را شسته و درون آرام‌پز بریزید. آب را به آن اضافه کنید. پس از یک ساعت قارچ، پیاز، سیر و روغن کنجد را به مواد اضافه کنید و در آرام‌پز را بگذارید تا مواد به آرامی با هم پخته و جا بیفتد. در مرحله آخر ریحان، پونه، نمک، فلفل، برنج و فلفل دلمه را اضافه کرده و اجازه دهید مواد برای ۳۰ دقیقه با هم بپزند.

محتویات برای ۴ نفر

چربی ۲ گرم،

سدیم ۵۴۱ میلی‌گرم،

کربوهیدرات ۸۱ گرم،

فیبر ۱۶ گرم،

پروتئین ۲۳ گرم.