یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
پاستای چینی با سس خامه ای سفید
مواد لازم:
ـ پاستای فتوچینی-۳۰۰گرم
ـ کره- ۴قاشق غذاخوری
ـ قارچ برش زده- یک پیمانه
ـ سیر رنده یا خرد شده- ۲ قاشق مرباخوری
ـ شیر -یک پیمانه
ـ خامه غلیظ- ۴ قاشق غذاخوری
ـ جعفری تازه خرد شده- یک قاشق غذاخوری
ـ پنیر پارمیزان رنده شده- یک پیمانه
ـ نمک، فلفل و پودر جوز هندی- به میزان کافی
طرز تهیه:
پاستا را طبق دستور العمل بپزید و آبکش کنید و با آب سرد بشویید. پس از این که خوب آب آن رفت در ۲ قاشق غذاخوری کره تفت دهید و کنار بگذارید. سعی کنید پاستا گرم بماند. برای تهیه سس، قارچ را در تابه نچسب به مدت ۴ دقیقه در باقی مانده کره تفت دهید. سپس سیر را اضافه کنید.
حرارت را کمی کم کنید، شیر را اضافه کنید و به جوش بیاورید پس از به جوش آمدن شیر، حرارت را کمتر و خامه را اضافه کنید و پخت را به مدت ۲ دقیقه تا زمانی که سس کمی غلیظ شود، ادامه دهید.
زیر تابه را خاموش و پنیر را اضافه کنید. نمک، جوز هندی و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید و گرم نگه دارید. هنگام سرو کردن پاستا را در سس مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا گرم شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست