جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
روابط عمومی در دولت مهرورزی
در هر جامعه ی مردم سالار، رسم بر این است که همه چیز شفاف باشد. جایگاه و پایگاه هر مقوله ای در چنین جوامعی نه تنها برای مخاطبان خاص آن بلکه باید برای عموم مردم روشن و تعریف شده باشد.
روابط عمومی نیز از این مقوله جدا نیست. در دولت جناب آقای خاتمی و قتی شعار " دولت پاسخگو" مطرح شد، اصحاب روابط عمومی را بسیار مشعوف کرد، چرا که احساس می شد در چنین فضایی باید به روابط عمومی با نگاهی متفاوت از گذشته نگریسته شود تا روابط عمومی معنا پیدا کند و البته بی انصافی اشت اگر که بگوییم چنین نشد.هرچند که گام های مثبت بسیار زیادی در دولت گذشته در جهت ارتقای سطح روابط عمومی ها، تغییر نگرش مسئولان و مردم نسبت به روابط عمومی و ... برداشته شد ولی به اعتقاد من تا تهادینه شدن روابط عمومی در سطوح مختلف اجرایی، هنوز فاصله ی زیادی داریم.
انتظار می رود که در دولت جدید که با شعار "عدالت و مهرورزی" فعالیت خود را آغاز کرده است، حداقل تعریف روشنی از روابط عمومی شده و نگاه دولت به این مقوله، نقش و رسالت شورای اطلاع رسانی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین انجمن های تخصصی روابط عمومی، مشخص گردد تا کارگزاران روابط عمومی نیز با انگیزه ای مضاعف به کمک دولت شتافته و در جهت عملیاتی نمودن شعار دولت، گام های مؤثرتری بردارند.
"عدالت و مهرورزی" به عنوان دو مقوله ی مهم و اساسی در دولت جدید، لزوم توجه بیش از پیش به روابط عمومی رانشان می دهد، چرا که اجرای آن جز با ارتباطی صحیح و منطقی با مردم و مخاطبان امکان پذیر نخواهد شد.
روابط عمومی به عنوان پل ارتباطی مردو و مسئولان – اگر به نقش و جایگاه اصلی آن توجه شود- می تواند این جریان را تسهیل نموده و در عرصه ی فعالیت های دولت به اقناع افکار عمومی بپردازد.
البته ذکر این نکته ضروری است که روابط عمومی ها نیز باید با شناخت کافی از جایگاه و رسالت خویش، به جای توجیه عملکرد سازمان ها در تعاملی سازنده، به انتقال صحیح انتظارات و انتقادات به حق مخاطبان خود به مسئولان پرداخته و از سوی دیگر با انعکاس درست و به موقع اخبار و اطلاعات سازمانی، مخاطبان خود را با تنگناها، محدودیت ها و کاستی های موجود آشنا سازند تا در چنین فضایی، ضمن کنترل منطقی سطح توقع مردم بدور از شعار های آرمان گرایانه در جهت تحقق شعار محوری دولت آقای احمدی نژاد یعنی "عدالت و مهرورزی" پیشگام باشند.
برای تحقق این مهم ، "مدیریت مشارکتی" می تواند به عنوان یک الگوی مناسب در دستور کار مسئولان اجرایی کشور قرار گیرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست