دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

کرپ موز و نارگیل


کرپ موز و نارگیل

● مواد لازم:
آرد: یک پیمانه
▪ شیر: یک و یک سوم پیمانه
▪ تخم مرغ: یک عدد
▪ وانیل: کمی
▪ کره: ۶۰ گرم
▪ نارگیل: یک چهارم پیمانه
▪ موز: ۳ تا ۴ عدد متوسط
▪ شکر: یک سوم پیمانه
▪ آب لیمو: یک سوم پیمانه

● …

مواد لازم:

آرد: یک پیمانه

شیر:

یک و یک سوم پیمانه

تخم مرغ:

یک عدد

وانیل:

کمی

کره:

۶۰ گرم

نارگیل:

یک چهارم پیمانه

موز:

۳ تا ۴ عدد متوسط

شکر:

یک سوم پیمانه

آب لیمو:

یک سوم پیمانه

طرز تهیه:

در کاسه ای آرد، نارگیل، شیر، تخم مرغ و وانیل را خوب هم بزنید تا یکدست شود.

نصف قاشق مرباخوری کره را در ماهیتابه نچسب بریزید تا ذوب شود، سپس یک چهارم پیمانه ماده کرپ را بریزید. ماهیتابه را کمی بچرخانید تامواد کرپ تمامی سطح ماهیتابه را بپوشاند. پس از طلایی شدن، آن را برگردانید تا قسمت دیگر آن نیز طلایی شود.

این کار را با باقی مانده کره و ماده کرپ ادامه دهید تا ۸ کرپ تهیه شود.

برای تهیه مواد داخل، کره باقی مانده را در ماهیتابه بریزید و پس از ذوب شدن موزها را به آن اضافه کنید و پس از نرم شدن، شکر را بریزید و پخت را ادامه دهید تا شکر ذوب شود. در این مرحله آب لیمو را اضافه کنید و پس از یک دقیقه از روی حرارت بردارید.

در هر کرپ ۳-۲ قاشق غذاخوری مواد موز را بریزید آن را تا کنید و روی آن کمی نارگیل بپاشید.