پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا

انجیر به افزایش تراکم استخوان کمک می‌کند


انجیر به افزایش تراکم استخوان کمک می‌کند

انجیر میوه بومی خاورمیانه و غرب آسیاست. خواص این میوه به قدری زیاد است که گفته می شود انسان تنها با خوردن انجیر می تواند زندگی خود را ادامه دهد.
انجیر غنی از کلسیم است و تراکم استخوان …

انجیر میوه بومی خاورمیانه و غرب آسیاست. خواص این میوه به قدری زیاد است که گفته می شود انسان تنها با خوردن انجیر می تواند زندگی خود را ادامه دهد.

انجیر غنی از کلسیم است و تراکم استخوان را افزایش می دهد.

پتاسیم موجود در آن با از بین رفتن کلسیم از طریق ادرار مقابله می کند و در نتیجه مانع از نرمی استخوان می شود.

برگ درخت انجیر برای سلامت قلب مفید است و تری گلیسیرید خون را کاهش می دهد.

مانع بروز یبوست، کم خونی، سوءهاضمه و سرطان می شود.

برای درمان بواسیر مفید است.

پتاسیم موجود در آن فشار خون را کنترل می کند و از بدن در برابر بیماری های قلبی و فشار خون محافظت می کند.

حافظه را تقویت و بی خوابی را درمان می کند.

آنتی اکسیدان موجود در آن به حفظ نشاط کمک می کند.

انجیر له شده را هفته ای ۲ بار روی آکنه یا جوش بمالید و پس از خشک شدن، صورت خود را بشویید. این روش برای رفع آکنه و جوش موثر است.

منبع عالی فیبر است، در نتیجه در کاهش وزن موثر است.

مصرف منظم آن خطر بروز سرطان سینه را کاهش می دهد.

آب انجیر تسکین دهنده برونشیت است.