شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

سوپ شلغم و مرغ


سوپ شلغم و مرغ

● مواد لازم برای ۸ نفر
▪ دو قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ ۴۰۰ گرم گوشت مرغ خرد شده
▪ یک عدد پیاز متوسط خرد شده
▪ دو عدد ساقه کرفس خرد شده
▪ ۲۵۰ میلی لیتر آب مرغ
▪ دو عدد هویج متوسط خرد …

مواد لازم برای ۸ نفر

دو قاشق مرباخوری روغن زیتون

۴۰۰ گرم گوشت مرغ خرد شده

یک عدد پیاز متوسط خرد شده

دو عدد ساقه کرفس خرد شده

۲۵۰ میلی لیتر آب مرغ

دو عدد هویج متوسط خرد شده

چهار عدد شلغم متوسط خرد شده

سه عدد سیب زمینی متوسط خرد شده

دو قاشق مرباخوری نمک

کمی فلفل

طرز تهیه

قابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید و سپس روغن زیتون را درون آن بریزید. گوشت های خرد شده مرغ را به روغن زیتون اضافه کرده و برای سه دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود.

سپس ساقه کرفس و پیاز خرد شده را به مواد اضافه کنید و برای سه دقیقه با هم تفت دهید.

کمی نمک به همراه نیمی از آب مرغ را به مواد درون قابلمه اضافه کرده و صبر کنید تا به جوش آید. در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا مواد به آرامی بپزد.پس از این که مواد پخته شد، بقیه آب مرغ را با هویج، شلغم و سیب زمینی خرد شده به مواد درون قابلمه اضافه کرده، شعله زیر قابلمه را کم کرده، در آن را گذاشته و برای ۴۵ دقیقه تا یک ساعت صبر کنید تا مواد پخته و جا بیفتد و سوپ غلیظ شود.

[ماهرخ جواهری]