چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

بستنی توت فرنگی


بستنی توت فرنگی

● مواد لازم:
▪ توت فرنگی له شده ۲ پیمانه
▪ خامه ۳ پیمانه
▪ شکر ۱ پیمانه
▪ زرده تخم مرغ ۳ عدد
▪ ثعلب ۱/۸ قاشق چایخوری
▪ آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق چایخوری
▪ وانیل ۱ قاشق چایخوری

● طرز تهیه:
توت …

مواد لازم:

توت فرنگی له شده ۲ پیمانه

خامه ۳ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

زرده تخم مرغ ۳ عدد

ثعلب ۱/۸ قاشق چایخوری

آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق چایخوری

وانیل ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

توت فرنگی را داخل خرد کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا مایه یک دستی بدست آید. نصف شکر را با توت فرنگی و آب لیمو ترش روی حرارت قرار دهید تا شکر داخل آن آب شود.

خامه را همراه با نصف دیگر شکر به ثعلب مخلوط کرده و خوب هم بزنید و بگذارید خامه گرم شود، وقتی دور خامه شروع به حباب زدن کرد، از روی حرارت بردارید. مراقب باشید خامه نباید بجوشد.

زرده‌ها را با همزن برقی به خوبی هم بزنید تا رنگ آن سفید و یکدست شود، سپس مقداری از خامه و توت‌فرنگی گرم را کم‌کم به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید و در آخر به داخل قابلمه برگردانید و خوب مخلوط کرده و وانیل را اضافه کنید.

مواد داخل را به مدت ۲ ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد داخل بستنی‌ساز بریزید. می‌توانید مقداری توت‌فرنگی را خرد کرده و داخل بستنی بریزید. در این بستنی که با توت‌فرنگی طعم‌دار می‌شود بهتر است از مغزهای مختلف استفاده نکرده و برای تزئین از خود میوه توت‌فرنگی استفاده کنید.



همچنین مشاهده کنید