پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
۱۰ ماده ی خوراکی برای پیشگیری از سرطان
توت
توتها دارای ترکیبات آنتیاکسیدانی هستند که ممکن است سلولهای بدن شما را از آسیبهای مرتبط با سرطان حفظ کندو همچنین توتها ایمنی بدن را بالا میبرند.
انگور
مادهی شیمیایی گیاهی به نام رسوراتول که در پوست انگور، بهخصوص انگورهای قرمز و بنفش، وجود دارد خواص آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی دارند. تحقیقات نشان دادهاند که این ماده سلولهای سرطانی را از رشد بازداشته و تومورها را مهار میکنند.
گوجهفرنگی
رنگ قرمز روشن گوجهفرنگی ناشی از آنتیاکسیدانی به نام لایکوپن است که از آسیب به سلولها حفاظت کرده و آنهایی که رشد مناسبی ندارند را میکشد. همچنین این ماده از پوست مقابل جذب اشعهی UV نور خورشید محافظت میکند.
سبزیجات چلپایی
سبزیجات جلپایی مانند بروکلی و کاهو دارای موادی هستند که با سرطان مبارزه مینمایند مانند کرامبین و گلوکوزینولات. همچنین این سبزیجات دارای سولفورافان هستند که با کمک به بدن در آزاد کردن مواد سرطانزا و جلوگیری از رشد سلولهای سرطانی از بروز سرطان جلوگیری میکنند.
سیر
سیر دارای فیتوکمیکال های آنتیاکسیدان منحصربهفردی به نام آلیل سولفید است که به نظر میرسد به چند طریق به پیشگیری از فرآیند سرطان کمک میکند. این ترکیبات مانع شکلگیری و رشد سلولهای سرطانی هستند.
چای
چای سرشار از آنتیاکسیدانهایی به نام کاتچین است که تحقیقات آزمایشگاهی نشان میدهد ممکن است رشد سلولهای سرطانی را متوقف کرده و اندازهی تومورهای سرطانی را کاهش دهد.
دانهی کتان
دانهی کتان دارای آنتیاکسیدانی به نام لیگنان است که به بدن کمک میکند از اسیدهای چرب امگا۳ و مواد سرطانزا خالی شود. این کار ایمنی بدن را بالابرده و التهاب را کاهش میدهد.
حبوبات
شاید حبوبات ریز باشند اما حبوباتی مانند نخود، لوبیا و عدس مواد مغذی زیادی دارند. این حبوبات دارای فیتوکمیکال های طبیعی هستند که کاملاً متفاوت با فیتوکمیکال سبزیجات و غلات است. ساپونین ها، مهارکنندهی آنزیمهای پروتئاز هستند که از تولید سلولهای سرطانی جلوگیری میکنند. فیبر این مواد نیز میتواند خطر سرطان روده را کاهش دهد.
غلات
کسانی که مرتباً از غلات کامل استفاده میکنند ۲۱ تا ۴۳ درصد خطر سرطان در آنها کمتر از کسانی است که از آن نمیخورند. برخلاف غلات تصفیهشده، غلات کامل لایههایی از سبوس دارند که سرشار از آنتیاکسیدان و دیگر مواد مغذی است. همچنین غلات کامل فیبر دارند که روده را برانگیخته و میتواند سبب تولید موادی شود که از سلولها در مقابل عوامل سرطانزا محافظت میکند.
سبزیجات با برگ تیره
این سبزیجات سبزرنگ دارای فولات و کارتنوئید هستند. کارتنوئیدها آنتیاکسیدانهایی هستند که به ارتباط میان سلولها برای کنترل رشد سلول کمک میکنند. همچنین فولات برای حفاظت از DNA ما ضروری است، نقطهی شروع هرگونه تغییر که منجر به سرطان میشود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل آمریکا مجلس شورای اسلامی دولت دولت سیزدهم روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس خلیج فارس بابک زنجانی
آتش سوزی تهران پلیس زلزله معلم قتل شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش قوه قضاییه سلامت دستگیری
قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران تورم قیمت
سریال مشهد تلویزیون فیلم سینمایی سینمای ایران سینما دفاع مقدس فیلم رسانه ملی موسیقی
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین حماس غزه جنگ غزه نوار غزه انگلیس ترکیه ایالات متحده آمریکا عربستان اوکراین یمن
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان تراکتور علی خطیر لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی تلفن همراه اینستاگرام اپل گوگل تبلیغات همراه اول پهپاد ناسا وزیر ارتباطات نخبگان
سرطان خواب فشار خون کبد چرب بیماری قلبی دیابت کاهش وزن مسمومیت داروخانه