سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

سالاد تن ماهی


سالاد تن ماهی

● مواد لازم
▪ یک فنجان ماکارونی شکلی
▪ یک قاشق چای‌خوری نمک
▪ مقداری آب
▪ نصف فنجان پیازچه
▪ یک فنجان فلفل دلمه قرمز، زرد، سبز و نارنجی
▪ یکچهارم فنجان جعفری خرد شده
▪ یک عدد …

مواد لازم

یک فنجان ماکارونی شکلی

یک قاشق چای‌خوری نمک

مقداری آب

نصف فنجان پیازچه

یک فنجان فلفل دلمه قرمز، زرد، سبز و نارنجی

یکچهارم فنجان جعفری خرد شده

یک عدد تن ماهی

دو ساقه خرد شده کرفس

نصف یک عدد لیموترش

یک فنجان کاهو خرد شده

نصف فنجان سس مایونز

نصف قاشق چای‌خوری نمک

کمی فلفل

طرز تهیه

یک ظرف مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و در آن آب بریزید. پس از به جوش آمدن اجازه دهید تا ماکارونی‌ها در آن بپزد. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بعد ماکارونی‌ها پخته است. آن را در سبد ریخته و آبکش کنید.

در یک ظرف مناسب پیازچه‌ها را خرد کنید و به آن فلفل دلمه خرد شده و جعفری و ساقه کرفس و کاهوی خرد شده را اضافه کنید. تن ماهی را در سبد ریخته و پس از جدا شدن روغن آن را به مواد اضافه کنید. در ظرف کوچکی به سس مایونز، نمک، آبلیمو و فلفل اضافه کنید. ماکارونی‌ها را به مواد درون کاسه افزوده و سپس سس تهیه شده را به آن بیفزایید و مواد را بخوبی هم بزنید.سالاد را در یخچال بگذارید و پس از یک ساعت سرو کنید.

هما رمضانی