سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پنکیک رِد وِلوِت


مواد لازم پنکیک رِد وِلوِت

    1/5 فنجان آرد
    2 قاشق غذا خوری پودر کاکائو
    2 قاشق غذا خوری شکر
    1/3 فنجان شکر پودری
    1/5 قاشق چای خوری بکینگ پودر
    1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
    1 قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده
    1 قاشق چای خوری نمک
    1/5 فنجان شیر کره (یا شیر کره خانگی)
    2 عدد تخم مرغ
    1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
    1 قاشق غذا خوری رنگ قرمز خوراکی
    به مقدار لازم کره نصف قالب آب شده
    2 قاشق غذا خوری سرکه سفید


طرز تهیه پنکیک رِد وِلوِت

طرز تهیه پنکیک رِد وِلوِت

    تابه را روی شعله ی متوسط یا در فر با دمای 320 درجه فارنهایت داغ کنید.
    همه ی مواد خشک را در یک کاسه ی بزرگ با هم مخلوط کنید. آنها را کاملاً هم بزنید تا تکه های درشت از بین بروند.

    در یک کاسه ی دیگر، شیر کره، تخم مرغ، وانیل، سرکه و رنگ خوراکی را با هم مخلوط کنید. وسط مواد خشک یک گودی باز کنید و مخلوط شیر کره را در آن بریزید. هم بزنید تا تقریباً ترکیب شوند. کره ی آب شده را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.

    4/1 پیمانه از خمیر را داخل تابه بریزید و بگذارید 2 تا 3 دقیقه سرخ شود تا حباب بزند سپس برگردانید و 1 دقیقه دیگر سرخ کنید.

    به همراه پنیر شیرین سرو نمایید.

    نکته
    اگر می خواهید پن کیک قلبی شکل داشته باشید از یک قالب پن کیک قلبی شکل یا یک قالب شیرینی قلبی استفاده کنید. حتماً داخل قالب پن کیک را چرب کنید و نصف عمق آن را خمیر بریزید. وقتی خواستید پن کیک را برگردانید قالب را بردارید.


طرز تهیه پنکیک رِد وِلوِت

نکات تکمیلی در مورد پنکیک رِد وِلوِت

پنکیک رِد وِلوِت جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 16 دقیقه میباشد .
پنکیک رِد وِلوِت را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پنکیک رِد وِلوِت