چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
كالباس مرغ
مواد لازم
مرغ نسبتا درشت ۱ عدد(۵/۱ - ۲ كیلو)
مغز پسته ۲ قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ پره
چگونگی تهیه
مرغ را بعد از تمیز كردن استخوانهایش را از گوشت طوری جدا كنید كه پوست آن سالم بماند و گوشتهای مرغ در پوست جا شود پس از اینكه استخوانها كشیده شد نمك و فلفل مخلوط كرده روی گوشتها می پاشیم مغز پسته و سیر را هم روی گوشتها قرار می دهیم بطوریكه لابلای آنرا بگیرد و پوست را جمع كرده با سیم یا نخ می بندیم پس از آن یك قاشق روغن در ماهی تابه ریخته كمی سرخ می كنیم البته وقتی روغن را در ماهیتابه ریخته ایم كمی نمك زده در ماهیتابه كه روغن اطراف ماهیتابه پراكنده شود و مرغ كه كمی برشته شد پیاز را با یك پره سیر در آن ریخته و كمی تفت داده نصف فنجان آب كنار آن می ریزیم درش را می بندیم تا پخته شود در وسط پخت یكی دو بار مرغ را زیر و رو می كنیم بعد از آب بیرون آورده می گذاریم كاملاٌ سرد شود .پس از سرد شدن می گذاریم دو سه روز در فریزر كه خوب خودش را بگیرد بعد از فریزر در آورده وقتی یخ آن باز شد با چاقوی تیز به ورقه های نازك می بریم و با سسهای مختلف و سبزیجات پخته مصرف می كنیم .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران احمد وحیدی وزیر کشور مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب لایحه بودجه 1403
روز معلم حج تمتع سلامت تهران هواشناسی قوه قضاییه شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش دستگیری فضای مجازی شورای شهر تهران
بانک مرکزی ارز دلار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو سایپا قیمت طلا مالیات چین بازار خودرو
تلویزیون سریال پایتخت سینمای ایران سینما نون خ موسیقی تئاتر دفاع مقدس فیلم کتاب رسانه ملی
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه فلسطین آمریکا حماس روسیه نوار غزه نتانیاهو ترکیه افغانستان
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید سپاهان تراکتور بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ برتر فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا اینستاگرام اپل فناوری همراه اول آیفون گوگل
داروخانه مسمومیت دیابت کاهش وزن قهوه بارداری خواب سلامت روان چاقی