جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024
مجله ویستا

یخمک طالبی و لیمو


یخمک طالبی و لیمو

تکه های طالبی را در یک ردیف روی سینی پهن کنید و به مدت ۴ ساعت در فریزر بگذارید تا یخ ببندد.

مواد لازم:

طالبی رسیده و خرد شده- یک عدد متوسط

آب لیمو ترش- دو سوم پیمانه

پوست لیمو- یک قاشق مرباخوری

عسل- یک چهارم پیمانه به اضافه یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

تکه های طالبی را در یک ردیف روی سینی پهن کنید و به مدت ۴ ساعت در فریزر بگذارید تا یخ ببندد.

در ظرف متوسط، پوست لیمو، آب لیمو و عسل را هم بزنید تا عسل حل شود.

در غذاساز، طالبی، مخلوط آب لیمو و یک و نیم پیمانه آب سرد را هم بزنید تا یکدست و نرم شود. مواد را در ۴ لیوان یک نفره بریزید و با پوست لیمو تزیین و سرو کنید.