سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
خمیر پیتزا
آرد سفید : ۲ فنجان
سس گوجه فرنگی : ۳ قاشق مربا خوری
نمک : ۱ قاشق مربا خوری
روغن : ۰.۳۵ فنجان
شیر هموژنیزه : ۰.۶۵ فنجان
آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم الک میکنیم.
روغن و شیر را در یک فنجان اندازهگیری میریزیم، ابتدا روغن را ریخته و سپس شیر را رویش میریزیم ولی بههم نمیزنیم
شیر و روغن را یکمرتبه در مواد خشک میریزیم و چند مرتبه با قاشق به هم میزنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس خمیر را از کاسه بیرون میآوریم و روی کاغذ رو غنی قرار میدهیم و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز میدهیم.
قالبی که مخصوص پای میباشد و چرب نشده است حاضر میکنیم
ابتدا خمیر را روی کاغذ به اندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آن را با چنگال فشار میدهیم که خوب جاگیر شود و هم به شکل قشنگی درآید با نوک چنگال وسط خمیر را چند سوراخ میکنیم.
خمیر آماده است به روش پخت پیتزا بروید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور شهدای خدمت ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رئیسی سیدابراهیم رئیسی ایران شهادت بالگرد حسین امیرعبداللهیان تبریز
تهران هواشناسی کنکور امتحانات نهایی شهرداری تهران بارش باران هلال احمر سانحه بالگرد رئیسی پلیس مشهد سیل قوه قضاییه
قیمت دلار قیمت خودرو بورس قیمت طلا خودرو بازار خودرو یارانه دلار یارانه نقدی حقوق بازنشستگان بازنشستگان سایپا
سینمای ایران تلویزیون سینما لیلا حاتمی جشنواره کن سریال آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرآن کریم
کنکور ۱۴۰۳ تجهیزات پزشکی دانش بنیان باتری تلسکوپ فضایی هابل
رژیم صهیونیستی روسیه غزه ترکیه اسرائیل آمریکا امیرعبداللهیان فلسطین جنگ غزه چین ولادیمیر پوتین اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر والیبال لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی مایکروسافت اپل گوگل سامسونگ ناسا تبلیغات موبایل فناوری
سرطان نوشیدن آب سلامت قهوه مغز رژیم غذایی طول عمر آلزایمر کاهش وزن مغز انسان افسردگی