چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

سالا‌د هاوایــی


سالا‌د هاوایــی

● مواد لازم:
▪ برنج قهوه‌ای یا زعفرانی: دو پیمانه
▪ خیار: یک عدد
▪ تربچه: چهار عدد
▪ کنسرو آناناس: یک قوطی
▪ گوجه‌فرنگی: دو عدد
▪ فلفل‌دلمه سبز یا قرمز: یک عدد
▪ نخودفرنگی: نصف پیمانه …

مواد لازم:

برنج قهوه‌ای یا زعفرانی:

دو پیمانه

خیار:

یک عدد

تربچه:

چهار عدد

کنسرو آناناس:

یک قوطی

گوجه‌فرنگی:

دو عدد

فلفل‌دلمه سبز یا قرمز:

یک عدد

نخودفرنگی:

نصف پیمانه

ذرت:

نصف پیمانه

ساقه کرفس:

دو عدد

کاهو گرد:

یک عدد

روغن زیتون:

مقداری

فلفل قرمز:

۱/۲ قاشق چایخوری

جعفری:

۴ قاشق غذاخوری

سس سالاد ایتالیایی:

یک پیمانه

آبغوره:

مقداری

طرز تهیه:

ابتدا تمامی سبزیجات، خیار پوست گرفته و خرد شده، تربچه حلقه شده، کنسرو آناناس تکه شده، گوجه‌فرنگی مکعبی خردشده، فلفل‌دلمه‌ای نگینی، نخودفرنگی، ذرت پخته، ساقه کرفس خرد شده، کاهوی گرد خرد شده و جعفری تازه را در کاسه بزرگی مخلوط می‌‌کنیم روغن زیتون را داغ کرده لحظاتی آبغوزه را تفت داده روی پلو و سبزیجات می‌‌ریزیم و بعد با سس ایتالیایی خوب مخلوط کرده و سپس تزیین کرده و سرو می‌‌کنیم.