پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا
میگو با ادویه هندی
مواد لازم برای ۴ نفر:
میگوی درشت=۱ کیلوگرم
فلفل قرمز تند=۲/۱ قاشق چایخوری
فلفل سبز خرد شده=۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه=۱ قاشق مرباخوری
زیره کوبیده نرم=۱ قاشق غذاخوری
سیر پوست کنده کوبیده=۱ قاشق غذاخوری
گشنیز ریز خرد شده=۱ قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش=۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
روغن مایع=۳ قاشق سوپخوری
آب=۱ استکان
طرز تهیه:
فلس میگو ها را می گیریم؛روغن را در تابه مناسبی ریخته،میگو را با روغن،کمی سرخ می کنیم،به حدی که فقط صورتی شود.۱ تا ۲ دقیقه برای سرخ کردن آن کافی است.تمام ادویه را با آبلیمو و فلفل سبز خرد کرده و سیر کوبیده و ۲/۱ لیوان آب مخلوط می نمائیم و روی میگو ریخته،هم می زنیم.حرارت را ملایم می کنیم و می گذاریم میگو یکی دو جوش بزند و ادویه جذب آن بشود.باید توجه داشت که طبخ میگوها نباید زیاد طولانی شود،چون میگو هرچه بیشتر پخته شود،سفت تر می شود.بعد میگوها را در دیس گردی به طور منظم می چینیم و سس باقیمانده در ظرف را روی آنها می دهیم.گشنیز خرد کرده را نیز روی آن می پاشیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست