دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
مجله ویستا
مشکوفی

مواد لازم:
آب:
۵ پیمانه
شکر:
سه چهارم پیمانه
نشاسته گندم:
یک پیمانه
زعفران دم کرده:
کمی
خلال بادام:
نصف پیمانه
گلاب یا هر نوع عرقیات دیگر:
به دلخواه
طرز تهیه:
آب سرد و نشاسته را خوب با هم مخلوط کنید تا نشاسته کاملا حل شود سپس شکر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مایع غلیظ شود.
ابتدا مایع کمی کدر است اما وقتی غلیظ تر می شود، شفاف خواهد شد. بهتر است غلظت آن کمی کمتر از فرنی باشد.
وقتی مسقطی شفاف و غلیظ شد زعفران، بادام و گلاب را به آن اضافه کنید و در کاسه های مخصوص سرو بریزید.
(می توان در مشکوفی به جای آب از شیر هم استفاده کرد. ابتدا نشاسته را در شیر سرد حل کنید. می توانید به این دسر زعفران یا پودر کاکائو حل شده اضافه کنید و ادامه کار را همانند دستور یاد شده دنبال کنید).
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست