دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
مجله ویستا

مشکوفی


مشکوفی

● مواد لازم:
▪ آب: ۵ پیمانه
▪ شکر: سه چهارم پیمانه
▪ نشاسته گندم: یک پیمانه
▪ زعفران دم کرده: کمی
▪ خلال بادام: نصف پیمانه
▪ گلاب یا هر نوع عرقیات دیگر: به دلخواه

● طرز تهیه:
آب سرد و نشاسته …

مواد لازم:

آب:

۵ پیمانه

شکر:

سه چهارم پیمانه

نشاسته گندم:

یک پیمانه

زعفران دم کرده:

کمی

خلال بادام:

نصف پیمانه

گلاب یا هر نوع عرقیات دیگر:

به دلخواه

طرز تهیه:

آب سرد و نشاسته را خوب با هم مخلوط کنید تا نشاسته کاملا حل شود سپس شکر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مایع غلیظ شود.

ابتدا مایع کمی کدر است اما وقتی غلیظ تر می شود، شفاف خواهد شد. بهتر است غلظت آن کمی کمتر از فرنی باشد.

وقتی مسقطی شفاف و غلیظ شد زعفران، بادام و گلاب را به آن اضافه کنید و در کاسه های مخصوص سرو بریزید.

(می توان در مشکوفی به جای آب از شیر هم استفاده کرد. ابتدا نشاسته را در شیر سرد حل کنید. می توانید به این دسر زعفران یا پودر کاکائو حل شده اضافه کنید و ادامه کار را همانند دستور یاد شده دنبال کنید).