پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا

کباب توفو، باب‌طبع گیاهخواران


کباب توفو، باب‌طبع گیاهخواران

● مواد لازم برای ۴ نفر:
توفو: ۴۰۰گرم، خرد شده
کدوی متوسط: ۲عدد، خرد شده
فلفل‌دلمه‌ای سبز: یک عدد، خرد شده
فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، خرد شده
فلفل‌ دلمه‌ای زرد: یک عدد، خرد شده
روغن …

مواد لازم برای ۴ نفر:

توفو: ۴۰۰گرم، خرد شده

کدوی متوسط: ۲عدد، خرد شده

فلفل‌دلمه‌ای سبز: یک عدد، خرد شده

فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، خرد شده

فلفل‌ دلمه‌ای زرد: یک عدد، خرد شده

روغن کنجد: یک‌چهارم پیمانه

سویاسس: ۴ قاشق غذاخوری

آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری

سیر: ۲حبه، ساطوری شده

فلفل قرمز: به میزان لازم

روش تهیه:

همه مواد را در مخلوط روغن کنجد، سویاسس، آبلیمو، سیر و فلفل حداقل نیم ساعت بخوابانید. سپس پنیر و سبزیجات را یکی در میان به سیخ کشیده و کباب کنید.

نکات:

۱. توفو نیازی به پخت زیاد ندارد، همین که روی آن برشته شد آماده خوردن است.

۲. مایه طعم‌دهنده کباب را به سلیقه خود عوض کنید.

۳. به جای توفو از هالومی یا پنیرکبابی که در بازار موجود است، می‌توان استفاده کرد.