سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
ترفندهایی برای جلوگیری از کپک زدن مواد غذایی
متخصصان می گویند کپک های خانگی می توانند سبب بروز آلرژی و مشکلات تنفسی شوند و حتی ممکن است کشنده باشند. کپک و قرار گرفتن در معرض آن باعث ناراحتی تنفسی، چشم، ناراحتی های پوستی و آلرژی می شود.
از کپک زدن مواد غذایی خود در یخچال نگرانید؟ بهترین راهکارها برای پیشگیری از کپک زدن موادغذایی مختلف را می توانید در اینجا بخوانید که این خود یک صرفه جویی نیز در نگهداری موادغذایی به حساب می آید.
برای جلوگیری از کپک زدن انواع مربا بهتر است هنگام سرو کردن یا هم زدن از قاشق چوبی تمیز استفاده کنید. در صورتی که در منزل مربا تهیه می کنید بهتر است قبل از بستن درمربا یک ورق آلومینیوم روی شیشه بکشید و سپس درآن را ببندید تا با ورود هوا مربای شما کپک نزند. در ضمن مربا باید کاملا خنک شود و بعد در یخچال گذاشته شود.
برای پیشگیری از کپک زدن پنیر باید مراقب باشید که آن را هر بار با چاقوی تمیز استیل یا با نخ دندان تمیز قطعه قطعه کنید. برای نگهداری پنیر بهتر است کمی آب بجوشانید و در ظرف مورد نظر بریزید تا خنک شود و پنیرها را بعد از تکه تکه کردن در آن بگذارید و در ظرف را ببندید و در یخچال بگذارید. اگر پنیر بی نمک دوست ندارید می توانید مقدار کمی نمک به آب جوشیده اضافه کنید.
اگر پنیرتان کپک زده است باید بخش کپک زده و مقداری از بخش سالم آن را که در حاشیه کپک قرار دارد از آن جدا کنید.
برای جلوگیری از کپک زدن سرکه و آبغوره باید از آن ها در ظرفی مراقبت کنید که هوا نداشته باشد؛ بنابراین آن ها را در ظرفی بریزید که اندازه آنها باشد و فضای خالی در آن وجود نداشته باشد.
در صورتی که خودتان رب گوجه فرنگی تهیه می کنید بهتر است پس از کشیدن آن درون ظرف روی رب را با یک لایه نازک از روغن بپوشانید تا هوا وارد آن نشود.
برای جلوگیری از کپک زدن میوه ها در جامیوه ای یخچال یک اسفنج خشک درون جامیوه ای بگذارید تا رطوبت را به خود جذب کند. اگر میوه ها را داخل دستمالی نخی بپیچید نیز از کپک زدن آن جلوگیری می کند. میوه هایی که خیلی رسیده باشند را در کنار میوه های دیگر قرار ندهید.
معمولا میوه ها را می شوییم و داخل یخچال می گذاریم اما به شما پیشنهاد می کنیم خیار را نشسته در پارچه ای نخی بپیچید و داخل یخچال بگذارید.
نان را هیچ وقت در سفره نپیچید، بهتر است نان را در نایلون تمیزی در فریزر بگذارید تا از کپک زدن آن جلوگیری کنید. برای هر بار استفاده می توانید به اندازه مورد نیاز از فریزر دربیاورید و بعد از گرم کردن میل بفرمایید.
دو نکته پایانی برای جلوگیری از تشکیل کپک:
۱- هر ظرفی که در یخچال می گذارید بهتر است در آن را گذاشته یا با نایلون روی آن را خوب بپوشانید. این کار هم جلوگیری از کپک زدن غذا می کند هم غذای شما بوی یخچال را نمی گیرد و هم یخچال بوی انواع غذاها را به خود نمی گیرد.
۲- همیشه به اندازه نیاز خرید کنید تا هم میوه و غذای تازه میل کنید هم از اسراف و دور ریختن پول و وقت و موادغذایی جلوگیری کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران شهادت بالگرد تبریز حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی
تهران کنکور هواشناسی شهرداری تهران شورای شهر تهران تعطیلی مدارس هلال احمر قوه قضاییه پلیس سیل بارش باران آموزش و پرورش
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا یارانه بورس خودرو دلار بازار خودرو سایپا حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازنشستگان
شهادت رئیس جمهور داریوش ارجمند پیام تسلیت تلویزیون لیلا حاتمی سینمای ایران آیت الله سید ابراهیم رئیسی سینما شعر زری خوشکام رسانه ملی نمایشگاه کتاب
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان دانشگاه پیام نور تلسکوپ فضایی هابل
رژیم صهیونیستی اسرائیل ترکیه امیرعبداللهیان روسیه غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه چین حماس اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیورپول لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال بازی رئال مادرید منچسترسیتی
هوش مصنوعی مایکروسافت تبلیغات گوگل سامسونگ موبایل اپل اینترنت آیفون فناوری
رژیم غذایی آلزایمر طول عمر سلامت روان کاهش وزن افسردگی مغز انسان