دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا

ماهی لقمه


ماهی لقمه

● مواد لازم :
۱ ) ۵۰گرم نان تست
۲ ) یک عدد پوست لیموی درشت رنده شده.
۳ ) ۲ قاشق غذاخوری شوید، پیازچه و جعفری تازه و کاملا خردشده.
۴ ) ۵۰۰گرم فیله ماهی.
۵ ) ۲قاشق غذاخوری آرد، به همراه کمی …

مواد لازم :

۱ ) ۵۰گرم نان تست

۲ ) یک عدد پوست لیموی درشت رنده شده.

۳ ) ۲ قاشق غذاخوری شوید، پیازچه و جعفری تازه و کاملا خردشده.

۴ ) ۵۰۰گرم فیله ماهی.

۵ ) ۲قاشق غذاخوری آرد، به همراه کمی نمک و فلفل

۶ ) یک عدد تخم مرغ زده شده

۷ ) روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه :

۱ ) نان را در خردکن بریزید تا خرد شود. سپس پوست لیمو، سبزی و کمی نمک اضافه کنید و مجدد دستگاه را روشن کنید تا کاملا مواد باهم مخلوط شود.

۲ ) ماهی را به تکه های کوچک برش بزنید و ابتدا به آرد آغشته کنید، سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در خرده نان بغلتانید. در این مرحله می توانید ماهی لقمه آماده شده را سرخ کنید.

نکته:

در دستور غذایی کیک هویج: ۴پیمانه هویج و ۲قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده را به مخلوط تخم مرغ وبه همراه بقیه مواد اضافه کنید.