دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا
ماهی لقمه
مواد لازم :
۱ ) ۵۰گرم نان تست
۲ ) یک عدد پوست لیموی درشت رنده شده.
۳ ) ۲ قاشق غذاخوری شوید، پیازچه و جعفری تازه و کاملا خردشده.
۴ ) ۵۰۰گرم فیله ماهی.
۵ ) ۲قاشق غذاخوری آرد، به همراه کمی نمک و فلفل
۶ ) یک عدد تخم مرغ زده شده
۷ ) روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه :
۱ ) نان را در خردکن بریزید تا خرد شود. سپس پوست لیمو، سبزی و کمی نمک اضافه کنید و مجدد دستگاه را روشن کنید تا کاملا مواد باهم مخلوط شود.
۲ ) ماهی را به تکه های کوچک برش بزنید و ابتدا به آرد آغشته کنید، سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در خرده نان بغلتانید. در این مرحله می توانید ماهی لقمه آماده شده را سرخ کنید.
نکته:
در دستور غذایی کیک هویج: ۴پیمانه هویج و ۲قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده را به مخلوط تخم مرغ وبه همراه بقیه مواد اضافه کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست