چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
مجله ویستا

توت فرنگی بخورید تا سکته نکنید


توت فرنگی بخورید تا سکته نکنید

توت فرنگی آرام کننده و اشتها آور است و از لحاظ ویتامین C بسیار غنی است.توت فرنگی به طور متوسط دارای ۸۱ تا ۸۷ در صد آب و ۸/۴ گرم گلوکز و سلولز است و ۲۱میلی گرم کلسیم دارد.
بر اساس مطالعات …

توت فرنگی آرام کننده و اشتها آور است و از لحاظ ویتامین C بسیار غنی است.توت فرنگی به طور متوسط دارای ۸۱ تا ۸۷ در صد آب و ۸/۴ گرم گلوکز و سلولز است و ۲۱میلی گرم کلسیم دارد.

بر اساس مطالعات صورت گرفته روی مواد تشکیل دهنده میوه ها توسط کارشناسان تغذیه ,توت فرنگی همچنین حاوی مقدار کمی هم ویتامین های A-B و یک در صد اسید های آزاد سیتریک-مالیک-وینیک-لاکتیک و ۵/۳ درصد مواد چربی می باشد.این میوه همچنین به دلیل دارا بودن سلولز برای بیماران مبتلا به مرض قند بی زیان است.

بنابر این مصرف روزانه توت فرنگی میزان فولات موجود در خون را افزایش داده و این امر سبب کاهش فشار خون بالا می شود.فولات همچنین مقدار هموسیستئین-اسید آمینه ای که باعث بسته شدن رگ های قلبی می شود- در خون را کاهش داده و مانع بسته شدن رگ های قلب می شود.

با توجه به تحقیقات انجام شده روی موارد پیش گیرنده و درمانی این میوه , توت فرنگی برای قلب مقوی بوده و در درمان تنگی نفس - خارش اسهال-کم خونی-مسمومیت-امراض کبدی-تب سنگ کلیه-لاغری-درد مفاصل و فشار خون نیز موثر است.

بر این اساس اما توت فرنگی با تمام خواصش تا ۳۰۰ سال پیش مثل امروز شناخته شده نبود و بیشتر موارد استفاده دارویی داشت . هر چند توت فرنگی های اصلاح نشده در جنگل های شمال ایران به وفور یافت می شد اما اولین گونه ی اصلاح شده این میوه اولین بار در زمان صدارت اتابک اعظم از فرانسه به ایران آورده شد.

نادر نینوایی