سه شنبه, ۲۵ دی, ۱۴۰۳ / 14 January, 2025
مجله ویستا

رژیم غذایی مناسب برای تعیین جنسیت جنین


رژیم غذایی مناسب برای تعیین جنسیت جنین

برای پسردار شدن لازم است رژیم غذایی غنی از سدیم و پتاسیم و فقیر از کلسیم باشد.

در این مطلب درباره تعیین جنسیت جنین با رژیم غذایی گفت و گویی با دکتر سید علی کشاورز؛ متخصص تغذیه داشته ایم که در زیر می خوانید:

آیا در روش تعیین جنسیت با تغذیه هر دو زوج تحت رژیم خاص قرار می‌گیرند؟

در این روش رعایت کامل رژیم غذایی توسط بانوان تعیین جنسیت جنین را تا حدود ۸۰ درصد امکان پذیر می‌سازد و رعایت رژیم غذایی مرد ضرورتی ندارد بلکه تنها همراهی آنان باهمسرشان از لحاظ روانی موثر است.

آقای دکتر لطفا درخصوص نقش یون‌ها در تعیین جنسیت و نقش و عملکرد آنها در انسان توضیح بفرمائید.

یون‌ها در تعیین جنسیت بسیار موثرند البته اهمیت غلظت یون‌ها کمتر از اهمیت نسبت بین یون‌ها می‌باشد. به این معنا که نسبت پتاسیم به کلسیم به اضافه منیزیم در این خصوص تعیین کننده و اهمیت وافری دارد.

اصول غذایی لازم برای پسردار شدن چیست؟

برای پسردار شدن لازم است رژیم غذایی غنی از سدیم و پتاسیم و فقیر از کلسیم باشد.

اصول غذایی لازم برای دختردار شدن چیست؟

برای دختر دار شدن لازم است رژیم غذایی فقیر از سدیم و پتاسیم و غنی از کلسیم باشد.

چه زمانی باید رژیم غذایی را شروع کرد؟

برای این منظور ابتدا تأکید می‌کنم اگرچه اصول کار ساده است اما اجرای آن آسان نیست و نیاز به دقت و ظرافت بالایی دارد. اما شیوه‌ی اجرا به‌این صورت می‌باشد که داوطلب باید زیر نظر متخصص حداقل ۲ پریود قبل از تاریخ پیش‌بینی شده برای بارداری، رژیم غذایی تنظیم شده را به طور جدی و دقیق رعایت نماید. ضمنا حداقل زمان برای رعایت رژیم غذایی ۲ ماه می‌باشد. چون امکان دارد پس از ۲ ماه و ۲ پریود بارداری اتفاق نیفتد. لذا باید تا زمانی که بارداری با انجام تست‌های آزمایشگاهی اثبات نشده رژیم ادامه یابد. پس از اثبات بارداری، زن باردار رژیم غذایی متعادل و متناسب با دوران بارداری معمولی را ادامه می‌دهد و نیازی به رعایت محدودیت‌های رژیم پیش از بارداری نیست.

در رژیم غذایی برای تعیین جنسیت چه ممنوعیت‌هایی وجود دارد؟

ابتدا باید مطمئن شویم ممنوعیت برای اجرای رژیم غذایی وجود نداشته باشد. ممنوعیت رژیم غذایی برای پسردار شدن عبارتند از : افراد مبتلا به بیماریهای فشارخون بالا، ناراحتی‌های قلبی – عروقی و نارسایی کلیه، افراد مبتلا به این بیماریها مجاز به استفاده از اینگونه رژیم نیستند.

و ممنوعیت‌های اجرای رژیم غذایی برای دختردار شدن: افراد مبتلا به بیماریهای اختلالات عصبی، بالا بودن کلسیم خون و نارسایی‌های کلیوی نباید از این‌گونه رژیم‌ها استفاده کنند.

نحوه‌ تاثیر رژیم غذایی چگونه است؟

رژیم غذایی سبب تغییر یونی محیط درونی و محیط رحم شده و زمینه‌ تغییر تمایل غشای اوول می‌شود. به این ترتیب برحسب نوع رژیم تجویز شده و جنسیت موردنظر زمینه و شانس برای ورود اسپرماتوزوئیدهای نر نسبت به اسپرماتوزوئیدهای ماده و یا برعکس مساعد می‌شود.

رژیم غذایی مناسب برای دختردار شدن؟

در این رژیم همان‌طوری که اشاره شد نباید پتاسیم مصرف شود. بنابراین علاقه‌مندان به فرزند دختر از مصرف میوه‌های خشک، حبوبات و موز پرهیز کنند. نمک رژیمی که غنی از پتاسیم است نباید به جای نمک معمولی مصرف شود. منابع کلسیم همانند شیر، پنیر تازه بدون نمک. (تمام پنیرهای تخمیر شده غنی از سدیم است) به مقدار زیاد مصرف شود. برای دختردار شدن می‌توان کلسیم تجویز نمود.