شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
خوراک نخود لبنانی با نان پیتا و ماست تند | ایران کوک
- نخود 1 و 1/2 پیمانه
- نان پیتا 1عدد
- روغن زیتون 1/2 پیمانه
- نمک به مقدار کافی
- فلفل سیاه به مقدار کافی
- مغز کاج 3/4 پیمانه
- ماست پر چرب 1 پیمانه
- برگ نعنا خرد شده 3 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
- سیر خرد شده 2 حبه
- کره قهوه ای 3 قاشق غذاخوری
خوراک نخود لبنانی با نان پیتا و ماست تند
خوراک نخود لبنانی که در اینجا دستور تهیه آن را توضیح می دهیم، در عربی «فته حمص» خوانده می شود که انواع مختلفی دارد و ویژگی اصلی آن نان خرد شده و برشته شده ای است که در آن به کار می رود. آشپزی لبنانی بسیار خوشمزه و جذاب است. آشپزی عربی و فرانسوی در این منطقه از مدیترانه با هم ترکیب شده اند و اعجازی شگرف در هنر آشپزی ایجاد کرده اند. با این غذا طعم بیروت را زیر دندانهای خود حس می کنید. خوراک نخود لبنانی همچنین برای گیاهخواران انتخاب بسیار مناسبی است.
طرز تهیه: نخود ها را از چند ساعت قبل در آب (ترجیحاً همراه با یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر) بگذارید. موقع طبخ غذا، آب نخودها را بگیرید و آنها را در قابلمه ای بریزید. مجدداً روی نخودها چند سانتیمتر آب بریزید و به مدت حدوداً ۳۰ دقیقه بپزید تا کاملاً نرم شوند. سپس آبکش کنید و به بشقاب گودی منتقل کنید.
فر را روشن کنید و روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم نمایید. نان پیتا را تکه تکه کنید (تکه های ۲ سانتیمتری). حال نان ها را همراه با یک سوم لیوان روغن، نمک و فلفل روی سینی فر بریزید و پخش کنید تا به صورت یک لایه صاف و یکدست درآیند. سینی را به مدت ۸-۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا نان ها برشته و طلایی رنگ شوند.
صبر کنید نان های برشته شده خنک شود و سپس آنها را با نخودها مخلوط کنید. روغن باقی مانده را در تابه ای بریزید و تابه را روی حرارت نسبتاً زیاد قرار دهید. مغزهای کاج را به مدت ۴-۵ دقیقه در روغن تفت بدهید و کنار بگذارید.
ماست را در کاسه ای با نعنا، فلفل قرمز، فلفل سیاه، سیر خرد شده مخلوط نمایید. ماست تند شما آماده است. ماست تند را روی ترکیب نان پیتا و نخود بریزید و روی خوراک نخود لبنانی را با مغز کاج بپوشانید. برای طعم بهتر، کمی کره ی قهوه ای هم روی مغزها بریزید.
کره قهوه ای که در آشپزی فرانسوی کاربرد زیادی دارد، به راحتی با استفاده از کره معمولی تهیه می شود. کافی است کره را تا کمی بعد از نقطه ذوب آن روی حرارت باقی بگذارید تا شیر جامد درون کره جدا شود و کره قهوه ای رنگ شود و عطر دل انگیز آن خارج شود. البته باید مراقب باشید و چشم از کره برندارید چون کره بلافاصله بعد از قهوه ای شدن، شروع به سوختن می کند.
نکته: در تهیه کره قهوه ای بهتر است بخش های ته نشین شده را تا جای ممکن جدا کنید و مصرف ننمایید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 55 دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای بین المللی
- مواد لازم : ماست, مغز, نان, نخود
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب دولت حماس ایران رئیس جمهور پاکستان رئیسی گشت ارشاد دولت سیزدهم کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
کنکور خانواده سردار رادان تهران سیل قم سازمان سنجش فضای مجازی اصفهان شهرداری تهران پلیس زنان
خودرو یارانه دلار قیمت خودرو آفریقا تورم قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو سایپا ایران خودرو ارز
پایتخت سریال پایتخت تلویزیون موسیقی سریال ترانه علیدوستی فیلم سینمای ایران مهران مدیری کتاب سحر دولتشاهی
هوش مصنوعی کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
غزه فلسطین رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه طالبان ایالات متحده آمریکا اوکراین ترکیه طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال آلومینیوم اراک جام حذفی استقلال فوتسال بازی بارسلونا تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال تراکتور
همراه اول ناسا الماس تسلا سامسونگ فیلترینگ
مالاریا آلزایمر پیری کاهش وزن سلامت روان زوال عقل