سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا

ناگت مرغ


ناگت مرغ

● مواد لازم:
▪ سینه مرغ بدون استخوان: ۴۰۰ گرم
▪ آرد: یک سوم پیمانه
▪ نمک و فلفل: به میزان کافی
▪ سرکه: یک و نیم پیمانه
▪ جوش شیرین: یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ آب: یک سوم پیمانه
▪ روغن: به …

مواد لازم:

سینه مرغ بدون استخوان:

۴۰۰ گرم

آرد:

یک سوم پیمانه

نمک و فلفل:

به میزان کافی

سرکه:

یک و نیم پیمانه

جوش شیرین:

یک چهارم قاشق مرباخوری

آب:

یک سوم پیمانه

روغن:

به اندازه کافی

طرز تهیه:

سینه مرغ را ریز خرد کنید.

آرد، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

جوش شیرین و سرکه را باهم مخلوط کنید.

مخلوط سرکه و آب را به مواد آرد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

تکه های مرغ را در مایه آماده شده بغلتانید و در روغن سرخ کنید.