چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

سالاد پانزانلا


سالاد پانزانلا

● مواد لازم برای ۱۲ نفر:
▪ برش های چهارگوش کوچک نان فانتزی- ۶ لیوان
▪ گوجه فرنگی درشت- ۴ عدد بزرگ
▪ پیاز قرمز- یک عدد متوسط
▪ روغن زیتون- یک سوم لیوان
▪ سرکه سفید- ۳ قاشق غذاخوری
▪ سیر …

مواد لازم برای ۱۲ نفر:

برش های چهارگوش کوچک نان فانتزی- ۶ لیوان

گوجه فرنگی درشت- ۴ عدد بزرگ

پیاز قرمز- یک عدد متوسط

روغن زیتون- یک سوم لیوان

سرکه سفید- ۳ قاشق غذاخوری

سیر له شده- ۲ قاشق مرباخوری

فلفل دلمه ای زرد- ۲ عدد متوسط

خیار- یک عدد بزرگ

جعفری خرد شده- یک سوم لیوان

نمک و فلفل- به میزان کافی

طرز تهیه:

فر را روی درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید. سینی را با کاغذ فویل بپوشانید و نان های برش زده را روی سینی قرار دهید و به مدت ۱۲ دقیقه در فر قرار دهید. گوجه فرنگی را به قطعات کوچک خرد کنید، پیازها را نازک برش بزنید و با روغن، سرکه، سیر، نمک و فلفل مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بماند. دانه های فلفل دلمه ای را در بیاورید و به شکل چهارگوش ببرید و به همراه خیار خرد شده و جعفری به مواد گوجه اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بماند تا طعم های مواد مختلف با هم مخلوط شود. قبل از سرو سالاد، نان های تست را به سالاد اضافه کنید.