چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا

نان همبرگر


نان همبرگر

● مواد لازم
▪ نصف پیمانه پوره سیب زمینی
▪ یک و یک چهارم پیمانه آب جوش
▪ یک پیمانه پنیر فتا
▪ یک چهارم پیمانه شکر
▪ ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
▪ دو و یک چهارم قاشق چای خوری خمیر مایه …

مواد لازم

نصف پیمانه پوره سیب زمینی

یک و یک چهارم پیمانه آب جوش

یک پیمانه پنیر فتا

یک چهارم پیمانه شکر

۲ قاشق غذاخوری روغن مایع

دو و یک چهارم قاشق چای خوری خمیر مایه فوری

یک عدد تخم مرغ زده شده

یک قاشق چای خوری نمک

نصف پیمانه سبوس

۵/۴ پیمانه آردروی

نان همبرگر:

یک قاشق غذاخوری شیر

یک عدد تخم مرغ زده شده

کنجد مقداری،

طرزتهیه

به پوره سیب زمینی آب جوش اضافه کنید و با استفاده از قاشق چوبی هم بزنید تا صاف و یکدست شود و سپس بگذارید خنک شود.

پس از خنک شدن پنیر، تخم مرغ زده شده، شکر، روغن و نمک به آن اضافه کنید و هم بزنید. سبوس، خمیر مایه و ۲ پیمانه آرد را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه با استفاده از قاشق چوبی مخلوط را با هم بزنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.

به مدت ۸ دقیقه خمیر را ورز دهید و آرد را اضافه کنید تا این که خمیر به دست شما نچسبد. یک قاشق غذاخوری روغن در ظرف ریخته، خمیر را به آن آغشته کنید. خمیر به دست آمده را در یک پلاستیک قرار دهید و بگذارید یک ساعت بماند تا ور بیاید.

خمیر را به ۹ توپ متوسط تقسیم بندی کنید و مجدد به مدت یک ساعت در پلاستیک قرار دهید. در صورت چسبیدن خمیر به دست سعی کنید از آرد استفاده کنید. پس از یک ساعت تخم مرغ زده شده را با شیر با استفاده از برس مخصوص روی نان بمالید و مقداری دانه کنجد روی آن بپاشید. نان را در فر که از قبل روشن و روی ۱۷۰ درجه سلسیوس تنظیم شده است به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.