سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

پای مرغ و برنج


پای مرغ و برنج

● مواد لازم برای خمیر:
▪ تخم‌مرغ: ۲ عدد،
▪ آبلیمو: ۱ قاشق مرباخوری،
▪ ماست: یک‌دوم پیمانه،
▪ آب ولرم: ۱ پیمانه،
▪ آرد: ۳ پیمانه،
▪ نمک و فلفل و ادویه: به میزان لازم،
▪ بیکینگ‌پودر: …

مواد لازم برای خمیر:

تخم‌مرغ:

۲ عدد،

آبلیمو:

۱ قاشق مرباخوری،

ماست:

یک‌دوم پیمانه،

آب ولرم:

۱ پیمانه،

آرد:

۳ پیمانه،

نمک و فلفل و ادویه:

به میزان لازم،

بیکینگ‌پودر:

۱ قاشق مرباخوری.

مواد داخل پای:

برنج آبکش شده:

۲ پیمانه،

گوشت سینه مرغ:

۲ عدد،

قارچ:

۲۵۰ گرم،

نخودفرنگی:

۱ پیمانه،

ذرت:

۱ پیمانه،

فلفل دلمه‌ای:

۱ پیمانه،

زعفران:

مقداری

روغن:

به میزان لازم.

طرز تهیه:

تخم‌مرغ، ماست، آبلیمو و آب را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس آرد و بیکینگ‌پودر را بتدریج اضافه کرده تا خمیر به دست آید. خمیر را باز کرده و در قالب پای که کف آن را چرب کرده‌ایم، می‌ریزیم. مواد داخل پای را با کمی روغن تفت می‌دهیم. برنج را به این مخلوط اضافه کرده و هم می‌زنیم. از این مواد روی خمیر پای ریخته و با باقی‌مانده خمیر سطح مخلوط برنج را می‌پوشانیم. روی خمیر را زرین کرده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا روی آن طلایی شود.