پنجشنبه, ۷ تیر, ۱۴۰۳ / 27 June, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه موهیتو لیمو خنک و دلچسب


موخیتو (انگلیسی:/moʊˈhi:toʊ/، اسپانیایی: [moˈxito]) نوعی نوشیدنی است که با مخلوط کردن آب گازدار، برگ نعناع و آبلیمو تهیه می‌شود. در دستور اصلی تهیه موهیتو در کوبا از نعناع اسپیکاتا استفاده می‌شود که در این کشور محبوبیت زیادی دارد. زادگاه موهیتو (موخیتو) کوبا می‌باشد، اما در مورد زمان و چگونگی به وجود آمدنش، اطلاعات دقیقی در دست نیست. بعضی آن را به بردگان آفریقایی که در مزارع نیشکر کوبا کار می‌کرده‌اند نسبت می‌دهند و بعضی دیگر به کاوشگران انگلیسی که در مسیر خود در این جزیره پهلو گرفته‌اند. هرچه که باشد، وجود مزارع وسیع نیشکر و فراوانی گیاه نعنا در کوبا عامل اصلی به وجود آمدن این کوکتل بوده است. ترکیب شیرینی، طراوت لیمو ترش همراه با عطر و طعم دلچسب نعنا، این کوکتل را به یکی از محبوب‌ترین و معروف‌ترین کوکتل‌های تابستانی در جهان تبدیل کرده است. دستور تهیه موهیتو لیمو را در زیر بیان خواهیم کرد با ما همراه باشید با این نوشیدنی بسیار دلچسب و خنک تابستانی.

دستور جهت تهیه 2 لیوان موهیتو لیمو است.

مواد لازم جهت تهیه موهیتو لیمو

 لیمو4 عدد متوسط رو به بزرگ 
 نعناع 6 برگ 
 شکر 6 قاشق غذاخوری
آب و  یخ تکه ای  به میزان کافی

دستور تهیه موهیتو لیمو

  1. شکر را در آب ولرم حل کنید و کاملا به هم بزنید.
  2. لیمو ها را از عرض به صورت نازک برش بدهید.
  3. 2 عدد لیمو را به همراه 3 پر نعنا را در مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید.
  4. لیمو و نعناع مخلوط شده را از صافی عبور دهید و در آب شکر درست شده بریزید و مابقی لیوان را از آب پر کنید.
  5. چند پر نعناع هم بکوبید تا عطر آن خارج شود (نباید آب آن خارج شود).
  6. چند پر نعناع کوبیده شده (برگ سالم) را در لیوان برای زیبایی بریزید.
  7. چند تکه از لیمو را به سلیقه خود برش دهید و در نوشیدنی غوطه‌ور کنید.
  8. برای تزیین لیوان موهیتو، 1 تکه لیمو هم روی لیوان آویران کنید.

	طرز تهیه موهیتو لیمو خنک و دلچسب | وب
موهیتو لیمو

دستور دیگر، جهت تهیه موهیتو لیمو

در این دستور از آبلیمو تازه استفاده می‌شود.

  1. آب ولرم را به اندازه 1/4 لیوان پر کنید سپس شکر را در آب بریزید و به خوبی هم بزنید.
  2. 1 عدد لیمو تازه را برش دهید و با پوست داخل مخلوط کن بریزید.
  3. 2 پر نعناع را نیز اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
  4. سپس از صافی رد کنید.
  5. مواد مخلوط شده را داخل لیوان بریزید و هم بزنید و مابقی آب را نیز به لیوان اضافه کنید.
  6. کمی آبلیموه تازه به لیوان اضافه کنید.
  7. یک پر نعناع را خرد کنید و به همراه 1-2 تکه لیمو در لیوان بیندازید.
موهیتو لیمو آماده نوش جان کردن است.

گردآوری: گروه آشپزی مجله اینترنتی وب