دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
مجله ویستا
آیا مواد نگه دارنده مواد غذایی مضر هستند؟
اگر مواد نگه دارنده به درستی انتخاب شوند، حتی مفید نیز هستند. ویتامین Cیك مادهی نگه دارنده است. همچنین ویتامین .Eنگه دارندههای شیمیایی مثل BHAو BHTآنتیاكسیدانهایی هستند كه از فساد مواد غذایی جلوگیری میكنند. نیتراتها و نیتریتها نیز افزودنیهایی هستند كه به سوسیس و كالباس اضافه میشوند و انسان را در مقابل یك باكتری كشنده محافظت میكنند. البته مصرف بیش از حد نیتراتها و نیتریتها نیز خود میتواند سرطانزا باشد. برخی افزودنیهای دیگر، غذا را در مقابل كپك زدن محافظت میكنند. برخی كپكها، به خصوص آنهایی كه در غلات وجود دارند، سرطانزا هستند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست