پنجشنبه, ۷ تیر, ۱۴۰۳ / 27 June, 2024
مجله ویستا

روغن نارگیل در فراوانی خواص بی نظیر است


روغن نارگیل در فراوانی خواص بی نظیر است

مردم هندوستان به دلیل فراوانی نارگیل و توجه به اهمیت روغن آن از این میوه لذیذ و روغن آن به وفور استفاده می کنند. به گزارش «medicineline» این روغن یکی از بهترین روغن ها برای ماساژ دادن نوزادان …

مردم هندوستان به دلیل فراوانی نارگیل و توجه به اهمیت روغن آن از این میوه لذیذ و روغن آن به وفور استفاده می کنند. به گزارش «medicineline» این روغن یکی از بهترین روغن ها برای ماساژ دادن نوزادان به حساب می آید. علاوه بر آن برای پوست و مو نیز مفید است. این روغن بیماری های زیادی را درمان می کند. لازم به ذکر است همه قسمت های میوه نارگیل مفید می باشد.

روغن نارگیل یکی از بهترین مواد مغذی مو است و باعث رشد مو و براقی آن می شود. ماساژ منظم پوست سر با روغن نارگیل از شوره سر جلوگیری می کند.

ماساژ سر با این روغن خستگی مفرط ذهنی را برطرف می کند.

روغن نارگیل مرطوب کننده موثری است و مانع خشکی و چین و چروک و افتادگی پوست می شود.

این روغن برای درمان ناراحتی های پوستی مانند اگزما استفاده می شود.

خاصیت آنتی اکسیدان آن مانع پیری زودرس و وخیم تر شدن بیماری ها می شود.

اسید لوریک(Lauric acid)موجود در این روغن به میزان ۵۰ درصد مانع از ناراحتی های متعدد قلبی ازجمله کلسترول و فشار خون بالا می شود.

چربی های اشباع شده موجود در آن مانند بعضی از روغن های نباتی مضر نیست و میزان کلسترول مضر را افزایش نمی دهد و مانع آترواسکلروزمی شود.

اسیدهای چرب موجود در این روغن در کاهش اضافه وزن موثر است.

هضم آن آسان است و به عملکرد غده تیروئید کمک می کند.

سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد.

روغن نارگیل خاصیت ضدمیکروبی دارد و برای مقابله با باکتری ها، قارچ ها و انگل های متفاوت که سوءهاضمه ایجاد می کند، موثر است.

روغن نارگیل ، به جذب مواد مغذی مانند ویتامین، ماده معدنی و اسید آمینه کمک می کند.

اسیدهای متفاوت در این روغن مانند اسیدلوریک، کاپریک، کاپریلیک که خاصیت ضدباکتری، ویروسی و باکتریایی دارد سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند.

بدن انسان با تبدیل اسید لوریک به مونولائولین monolaulin، با ویروس ها و باکتری های بیماری زا مانند آنفلوآنزا، تبخال و حتی HIVمقابله می کند.

با مالیدن روغن نارگیل روی زخم، یک لایه محافظ در مقابل گردو خاک، هوا، قارچ، باکتری و ویروس ایجاد می شود و روند بهبود زخم را با بازسازی بافت های آسیب دیده ، افزایش می دهد.

به خاطر خاصیت ضدقارچی، ویروسی و باکتریایی، این روغن در جلوگیری از عفونت های متعدد مانند ویروس ها که باعث آنفلوآنزا، زخم، عفونت گلو، عفونت مجرای ادراری، ذات الریه و سوزاک موثر است.

وجود زنجیره تری گلیسیرید و اسیدهای چرب در این روغن مانع بیماری های کبدی می شود.

روغن نارگیل مانع ایجاد سنگ کلیه و بیماری صفراوی می شود.

میزان قند خون را کنترل می کند و ترشح انسولین را بهبود می بخشد.

از آن جایی که روغن نارگیل توانایی بدن در جذب مواد معدنی مهم مانند کلسیم و منیزیم را که برای رشد استخوان لازم است، بهبود می بخشد مصرف این روغن را به زنان میان سال که به پوکی استخوان مستعد هستند، توصیه می کنیم.

این روغن نقش کلیدی در کاهش حساسیت ویروسی در بیماران مبتلا به HIV و سرطانی ایفا می کند.