شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
کباب ترش یک نوع غذای محلی گیلانی
مـــــــــواد لازم
گوشت راسته کبابی :
نیم کیلو
پیاز درشت :
۱ عدد
گوجه فرنگی :
۴ عدد
چوچاق (شیشاق) :
۱ قاشق غذا سوپ خوری
رب انار ترش :
۱ قاشق غذا خوری
گردوی چرخ شده :
۱۰۰ گرم
نمک و فلفل :
به میزان لازم
روغن یا کره :
نصف قاشق غذا خوری
آب :
نصف پیمانه پلو پزی
طــــــــرز تهیه
ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب میکوبیم تا کاملا نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده میکنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط میکنیم . حالا میتوانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم . شعله گاز را کم میکنیم و مخلوط را در روغن و آب میگذاریم تا گوشت بپزد . سپس گوجه ها را کبابی و یا سرخ میکنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در اطراف میچنیم .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
چین سیستان و بلوچستان دولت انتخابات شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی حسن روحانی جنگ دولت سیزدهم نیکا شاکرمی مجلس رهبر انقلاب
سیل ایران هواشناسی تهران شهرداری تهران باران آتش سوزی هلال احمر سازمان هواشناسی روز معلم پلیس فضای مجازی
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا تورم مسکن بانک مرکزی حقوق بازنشستگان بازار خودرو قیمت دلار دلار ایران خودرو ارز
صدا و سیما بی بی سی مهران غفوریان تلویزیون ساواک صداوسیما موسیقی سریال سینمای ایران مسعود اسکویی دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی اسرائیل جنگ غزه فلسطین غزه آمریکا روسیه حماس اوکراین نوار غزه انگلیس ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر سپاهان باشگاه پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال بازی تراکتور جواد نکونام لیگ قهرمانان اروپا
اپل ناسا صاعقه گوگل اینستاگرام عکاسی تلفن همراه
کبد چرب فشار خون چای