شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

کباب ترش یک نوع غذای محلی گیلانی


کباب ترش یک نوع غذای محلی گیلانی

● مـــــــــواد لازم
▪ گوشت راسته کبابی : نیم کیلو
▪ پیاز درشت : ۱ عدد
▪ گوجه فرنگی : ۴ عدد
▪ چوچاق (شیشاق) : ۱ قاشق غذا سوپ خوری
▪ رب انار ترش : ۱ قاشق غذا خوری
▪ گردوی چرخ شده : ۱۰۰ گرم
▪ …

مـــــــــواد لازم

گوشت راسته کبابی :

نیم کیلو

پیاز درشت :

۱ عدد

گوجه فرنگی :

۴ عدد

چوچاق (شیشاق) :

۱ قاشق غذا سوپ خوری

رب انار ترش :

۱ قاشق غذا خوری

گردوی چرخ شده :

۱۰۰ گرم

نمک و فلفل :

به میزان لازم

روغن یا کره :

نصف قاشق غذا خوری

آب :

نصف پیمانه پلو پزی

طــــــــرز تهیه

ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب می‌کوبیم تا کاملا نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده می‌کنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم . حالا می‌توانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم . شعله گاز را کم می‌کنیم و مخلوط را در روغن و آب می‌گذاریم تا گوشت بپزد . سپس گوجه ها را کبابی و یا سرخ می‌کنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در اطراف می‌چنیم .