چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا
شنیسل ماهی
طرز تهیه
ماهی را فیله کرده و از استخوان جدا میکنیم و به قطعاتی با قطر دو سانت و به طول ۵×۱۰ سانتیمتر تبدیل میکنیم و آنها را در ظرفی میگذاریم و روی آن کمی نمک و دو قاشق آب پیاز میریزیم سپس در جای خنک به مدت یک ساعت میگذاریم.
سپس از ظرف خارج کرده و در پارچهای تمیز میپیچیم تا آب آن گرفته شود. مخلوطی از زردچوبه، فلفل و نان سوخاری را با آرد تهیه میکنیم و ماهیهای قطعه شده را به آن آغشته و در تخممرغ زده شده فرو برده، در ماهیتابهای که محتوی روغن داغ است قرار میدهیم تا طلایی رنگ شود.
آنها را در دیس چیده و با خیارشور، سیبزمینی سرخ شده، گوجهفرنگی، نخودفرنگی و جعفری تزیین مینماییم.
مواد لازم
تخممرغ:
سه عدد
آب پیاز:
دو قاشق سوپخوری
نان سوخاری:
۱۰۰ گرم
آرد:
یک لیوان
فلفل سیاه:
نصف قاشق چایخوری
نمک:
خیلی کم
زردچوبه:
یک قاشق چایخوری
ماهی پوست کنده:
یک کیلوگرم(به سلیقه خودتان ماهی قزلآلا، شیرماهی یا هر ماهی که دوست دارید)
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهدای خدمت شهید جمهور ابراهیم رئیسی رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد
هواشناسی شهید رئیسی امتحانات نهایی تهران کنکور شهرداری تهران سانحه بالگرد رئیسی هلال احمر بارش باران سیل قوه قضاییه پلیس
قیمت دلار خودرو بازار خودرو قیمت خودرو بورس قیمت طلا یارانه دلار یارانه نقدی حقوق بازنشستگان سایپا ایران خودرو
سینما سینمای ایران تلویزیون جشنواره کن سریال آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی لیلا حاتمی قرآن کریم
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی روسیه غزه امیرعبداللهیان جنگ غزه ترکیه فلسطین آمریکا چین ولادیمیر پوتین عربستان
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید باشگاه پرسپولیس لیگ برتر لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال والیبال لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال لیورپول
اپل هوش مصنوعی مایکروسافت گوگل سامسونگ ناسا انسان تبلیغات موبایل آیفون
سلامت مغز کاهش وزن سلامت روان سرطان آلزایمر طول عمر مغز انسان افسردگی فشار خون