جمعه, ۱۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 7 March, 2025
مجله ویستا
شنیسل ماهی

طرز تهیه
ماهی را فیله کرده و از استخوان جدا میکنیم و به قطعاتی با قطر دو سانت و به طول ۵×۱۰ سانتیمتر تبدیل میکنیم و آنها را در ظرفی میگذاریم و روی آن کمی نمک و دو قاشق آب پیاز میریزیم سپس در جای خنک به مدت یک ساعت میگذاریم.
سپس از ظرف خارج کرده و در پارچهای تمیز میپیچیم تا آب آن گرفته شود. مخلوطی از زردچوبه، فلفل و نان سوخاری را با آرد تهیه میکنیم و ماهیهای قطعه شده را به آن آغشته و در تخممرغ زده شده فرو برده، در ماهیتابهای که محتوی روغن داغ است قرار میدهیم تا طلایی رنگ شود.
آنها را در دیس چیده و با خیارشور، سیبزمینی سرخ شده، گوجهفرنگی، نخودفرنگی و جعفری تزیین مینماییم.
مواد لازم
تخممرغ:
سه عدد
آب پیاز:
دو قاشق سوپخوری
نان سوخاری:
۱۰۰ گرم
آرد:
یک لیوان
فلفل سیاه:
نصف قاشق چایخوری
نمک:
خیلی کم
زردچوبه:
یک قاشق چایخوری
ماهی پوست کنده:
یک کیلوگرم(به سلیقه خودتان ماهی قزلآلا، شیرماهی یا هر ماهی که دوست دارید)
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست