چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
نحوه ذخیره و نگهداری Domain names
نحوه ذخیره و نگهداری Domain names
یکی از بزرگترین ویژگی های اینترنت عدم تعلق آن به فرد و یا شرکت خاصی است . اینترنت ، متشکل از شبکه های کامپیوتری ( بزرگ و کوچک ) متعددی است که با استفاده از روش های مختلفی به یکدیگر متصل تا موجود جدیدی با نام "اینترنت" را خلق نمایند. در این شبکه عظیم ، تعدادی از کامپیوترها به عنوان سرویس دهنده مطرح بوده که از طریق آنان سرویس های متعددی در اختیار کاربران اینترنت قرار می گیرد . این نوع از سرویس دهندگان به منزله "میزبان " ( host ) سرویس ها و خدمات مطرح بوده و به منظور ارائه خدمات خود می بایست دارای یک آدرس ثابت در مدت زمان حیات خود باشند . متقاضیان با آگاهی از آدرس کامپیوتر میزبان ، قادر به ایجاد یک ارتباط با آن می باشند.کامپیوترها با اعداد ( کد ) سروکار دارند و انسان ها علاقه مند به اسامی هستند .
در سال ۱۹۶۹ هسته اولیه اینترنت امروزی متشکل از چهار کامپیوتر میزبان تشکیل گردید. با توجه به روند رشد اعجازگونه اینترنت ، تعداد کامپیوترهای میزبان نیز بسرعت افزایش یافت ،بگونه ای که ما امروزه شاهد حضور میلیون ها کامپیوتر میزبان در اینترنت می باشیم . در ابتدای این مطلب به این موضوع اشاره گردید که اینترنت در تملک شخص و یا شرکت خاصی نیست ولی این بدین مفهوم نیست که مانیتورینگ و نگهداری آن نیز تابع مجموعه مقررات و سیاست هائی نمی باشد . Internet Society در سال ۱۹۹۲ تاسیس و مسئولیت تدوین سیاست ها و پروتکل های مورد نیاز به منظور ارتباط با اینترنت را برعهده گرفت .
در ابتدا به منظور ارتباط با کامپیوترهای میزبان ، کاربران ملزم به استفاده از آدرس های ( IP :Internet Protocol) بودند . استفاده مستقیم از آدرس های IP ( یک عدد ۳۲ بیتی منحصر بفرد ) به منظور ایجاد ارتباط با کامپیوترهای میزبان در صورتی که تعداد کامپیوترهای میزبان کم باشد ، می تواند مفید و کارساز واقع شود ، ولی همزمان با رشد سریع اینترنت و حضور سازمان و موسسات متعددی در عرصه جهانی ، روش فوق مشکلات خاص خود را بدنبال داشت .بدین منظور تلاش های متعددی در جهت ارائه راه حل های جایگزین ، صورت پذیرفت .
در اولین تلاش ، پیشنهاد استفاده از یک فایل متنی با نام HOST.TXT به منظور ذخیره اطلاعات مرتبط با کامپیوترهای میزبان ( نام و آدرس مربوطه )، مطرح گردید . در فایل فوق برای هر کامپیوتر یک نام و معادل آدرس آن به عنوان یک رکورد اطلاعاتی ذخیره می گردید . مسئولیت نگهداری و بهنگام سازی این فایل به موسسه تحقیقاتی استنفورد در کالیفرنیا واگذار گردید . فایل فوق از طریق یک کامپیوتر اصلی با نام SRI-NIC در اختیار دیگران قرار می گرفت . مدیران فنی شبکه ، تغییرات مربوطه را از طریق پست الکترونیکی و یا به صورت دستی هر هفته یک مرتبه اعمال می کردند . همزمان با رشد اینترنت ، حجم فایل فوق بزرگ و عملا" امکان استفاده از آن با مشکل مواجه گردید . در روش فوق ، امکان بروز مسائل متعددی وجود داشت :
Name Collisions : امکان درج اسامی یکسان برای دو کامپیوتر
Trafic&Load : افزایش ترافیک و لود عملیات بر روی کامپیوتر حاوی فایل آدرس دهی
Consistency : بروز مشکل در پشتیبانی،کنترل یکپارچگی اطلاعات و بروز رسانی
در سال ۱۹۸۳ ، در دانشگاه Wisconsin سیستم ( DNS ( Domain Name System ، ایجاد گردید . در سیستم فوق ، به منظور معادل سازی نام و آدرس از یک بانک اطلاعاتی توزیع شده و با یک ساختار سلسله مراتبی و "سرویس دهندگان نام" مرکزی که به منزله هسته این سیستم می باشند ، استفاده می گردد . مسئولیت نگهداری و پشتیبانی از "سرویس دهندگان نام مرکزی " به منظور پیشگیری از تعریف اسامی تکراری به سازمان خاصی واگذار گردید .
در سال ۱۹۹۳ U.S. Department of Commerce با همکاری چندین بخش دولتی و خصوصی ، InterNIC را به منظور نگهداری یک بانک اطلاعاتی مرکزی مشتمل بر تمامی اسامی دامنه ریجستر شده بهمراه آدرس های IP مرتبط در امریکا ایجاد نمود. ( سایر کشورها مسئولیت نگهدارای NIC:Network Information Center خود را بر عهده دارند ).شرکت Network Solutions ، عضوی از InterNIC به منظور مدیریت و نگهداری رشد اسامی دامنه های اینترنتی و آدرس های IP آنان انتخاب گردید . بانک اطلاعاتی مرکزی بر روی سرویس دهندگان "سطح بالای دامنه " ( TLD:Top Level Domain ) در سراسر جهان تکثیر و جداول روتینگ اولیه به منظور ارتباط هر کامپیوتر با اینترنت را ایجاد می نماید .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست