چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
جرقه ای که در قهرمان کشوری زده شد
کاپیتان تیم ملی دوچرخه سواری ایران سومین المپیک را قرار است در ۳۳ سالگی رکاب بزند. حسین عسگری سوم فروردین ماه ۱۳۵۴ در شهرستان خمین به دنیا آمد. بدون شک سفر به سومین المپیک دوران ورزشی اش به عنوان یکی از اتفاقات مهم ۳۳ سالگی اش برای همیشه ثبت خواهد شد. حسین ۱۶ ساله بود که در مسابقات آموزشگاه های ایران، به صورت جدی رکاب زد و در سال ۶۹ با دوچرخه معمولی قهرمان ایران شد. همین جرقه کافی بود تا حسابی خانواده بخصوص برادرش هوای او را داشته باشند و برای ادامه راه حمایتش کند. داود براتی معلم ورزش او هم از جمله کسانی بود که حسین را در مسیر درست قهرمانی قرار داد. خودش می گوید: رکاب زدن در تور آذربایجان در آن سال ها برایش مثل یک رویا بود. اما سختی ها را تحمل کرد و شد حسین عسگری تیم ملی ایران، هر چند الان به این نتیجه رسیده که اگر شرایط از همان سال ها فراهم بود، او و هم دوره ای هایش استحقاق بیشتر از این ها را داشتند. حسین عسگری در سال ۷۳-۷۲ با تیم جوانان اولین آسیایی را تجربه کرد و برنز تایم تریل را به نام خودش ثبت کرد. در رشته تخصصی اش تایم تریل علاوه بر سه طلای قهرمانی آسیا، ۱۵ نقره در ۴ کیلومتر استقامت در کارنامه اش دارد. گذشتن از خط پایان قهرمانی جهان در سال ۲۰۰۷ اشتوتگارت برای اولین بار در تاریخ دوچرخه سواری ایران و نایب قهرمانی تایم تریل در تایلند و صدرنشینی در بین رکابزنان آسیا در سال ۲۰۰۷ افتخاراتی است که حسین عسگری بعد از ۸ سال کاپیتانی و ۱۷ سال عضویت در تیم ملی به نام خودش زده و امتیازات زیادی را در راه گرفتن سهمیه المپیک پکن به نام ایران زد.
رکابزنی برای روسفیدی آسیا
المپیک پکن برای او جور دیگری است. بعد از حضور در المپیک ۲۰۰۰ سیدنی و ۲۰۰۴ آتن که بدون موفقیت برایش به پایان رسید او حالا با انگیزه بیشتری می خواهد در پکن رکاب بزند. حسین عسگری باتجربه ترین رکابزن المپیکی ایران در پکن. او که بعد از پشت سرگذاشتن تمرینات تخصصی در دماوند راهی تور چین هایلگ شد و خودش را قبل از المپیک جدی محک زد، خوب هم نتیجه گرفت. نتیجه ای که نه تنها خودش که همه را امیدوار کرد. امیدواری برای رسیدن به خط پایان همراه گروه اول دوچرخه سواران. هر چند کارش به این آسادگی ها هم نیست اما قهرمانی اش در بین دوچرخه سواران آسیایی شرکت کننده در تور چین هایلگ و قرار گرفتن بین ۳ نفر اول مجموع تور انگیزه اش را چند برابر کرده تا در پکن هم شگفتی ساز شود. کاپیتان تیم ملی دوچرخه سواری ایران که حالا ۸۰ -۹۰ درصد آماده شده نمی خواهد المپیک پکن را به راحتی از دست بدهد چرا که شاید این آخرین المپیک او باشد.
پس دل به تجربه دو المپیک قبلی خوش کرده. او که یک روز بعد از افتتاحیه در قسمت جاده استارت می زند امیدوار است ۲۶۴ کیلومتر را به خوشی تمام کند. البته اگر آن روز، روزش باشد، آن وقت رکابزن اول آسیا، آسیا را روسفید می کند. او اما در تایم تریل هم پا می زند. اگرچه برای اولین بار در این ماده مسابقه می دهد اما با تمریناتی که انجام داده به نتیجه اش امیدوار است.
در تایلند بیشترین امتیاز را به حساب ایران واریز کرد
حسین عسگری در بیش از ۱۳ مسابقه داخلی و خارجی رکاب زد و امتیازات خوبی را برای گرفتن سه سهمیه المپیک در جاده به حساب ایران واریز کرد. در تور اندونزی، قهرمانی آسیای تایلند رکابزنان ایران با دست پر و با مدال های رنگین به ایران برگشتند و حسین عسگری نقره تایم تریل را گرفت و بیشترین امتیازات را برای ایران به دست آوردند.
تور مالزی تور آذربایجان، تورکرمان و میلاد نور، هوکاید و ژاپن، تایوان و... مسابقاتی بودند که امتیازاتش در سهمیه المپیک محاسبه می شد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست