یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا
غذاهای خوب و بد برای سرطان
بسیاری از مواد غذایی میتوانند جلوی ابتلا به سرطان را گرفته و از پیشرفت آن جلوگیری کنند. برعکس برخی دیگر از مواد غذایی احتمال ابتلا به سرطان را افزایش میدهند. در اینجا به تحقیقاتی اشاره میکنیم که طی آن غذاهای ضدسرطان و سرطانزا مشخص شدهاند.
سودا مضر برای سرطان پانکراس محققان دانشگاه مینسواتا میگویند رابطه مستقیمی بین ابتلا به سرطان پروستات و مصرف سودا وجود دارد. این پژوهشگران پس از زیرنظر گرفتن ۶۰ هزار اندونزیایی اعلام کردند افرادی که به طور مرتب عادت به مصرف سودا دارند بیشتر به سرطان پانکراس دچار میشوند. به نظر میرسد قند بالای این نوشیدنی سبب افزایش میزان انسولین تولیدشده از سوی پانکراس شده و احتمال رشد سلولهای سرطانی را افزایش میدهد. سرطان پانکراس شاید از جمله سرطانهای نادر باشد ولی بسیار کشنده بوده و احتمال زنده ماندن برای مدت ۵ سال بعد از ابتلا به آن تنها ۵ درصد است.
چای سبز در مقابل سرطان ریه آیا میدانستید مصرف چای سبز حتی اگر سیگاری باشید میتواند از ابتلای شما به سرطان ریه جلوگیری کند. طبق تحقیقی که در کنفرانس انجمن آمریکایی تحقیقات در مورد سرطان مطرح شد پلیفنولهای موجود در چای سبز خاصیت آنتیاکسیدانی قوی داشته و میتوانند از تشکیل تومورهای سرطانی پیشگیری کنند. برای اثبات این موضوع محققان عادات غذایی ۱۷۰ بیمار مبتلا به سرطان ریه و ۳۴۰ فرد سالم را زیر نظر گرفتند. نتایج نشان داد افرادی که چای سبز مصرف نمیکنند ۵ برابر بیش از سایرین که حداقل یک فنجان در روز چای سبز مینوشند احتمال دارد به سرطان ریه مبتلا شوند. این میزان درمیان سیگاریها ۱۲ برابر است.
هویج مضر برای سیگاریها تحقیقات پژوهشگران نشان داده است مصرف بیشتر کاروتونوییدها، خطر ابتلا به سرطان کولون را کاهش میدهد اما در مورد کسانی که به طور مرتب سیگار میکشند، کاروتونوییدها اثر عکس دارند و میتوانند خطر ابتلا به سرطان کولون و کولورکتال را افزایش دهند.
زردچوبه مفید در پیشگیری از سرطان مدتهاست که پژوهشگران روی خواص ضدسرطانی زردچوبه تحقیق میکنند. اما تحقیقات اخیر نشان داده است این ادویه با هدف گرفتن سلولهای بنیادی میتواند از ابتلای فرد به سرطان پیشگیری کند. محققان مرکز سرطانشناسی دانشگاه میشیگان آمریکا معتقدند نوعی ماده شیمیایی در زردچوبه به نام کورکومین و نوعی ماده شیمیایی در فلفل سیاه به نام پیپرین سبب کاهش سلولهای بنیادی سلولهای نرمال میشود. حذف سلولهای بنیادی سرطانی و کاهش تعداد سلولهای نرمال در مبارزه با سرطان بسیار نقش مهمی دارد. جالب است که ماده شیمیایی موجود در فلفل پشتیبان ماده شیمیایی موجود در زردچوبه بوده و هر دو در کنار هم روند تولید سلولهای بنیادی سرطانی را متوقف میکنند.
منبع: top sante
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان مجلس شورای اسلامی ایران دولت چهاردهم دولت سیزدهم پزشکیان دولت محمدجواد ظریف رهبر انقلاب رئیس جمهور مجلس انتخابات
شورای شهر تهران شهرداری تهران تهران هواشناسی پشه آئدس اربعین سازمان هواشناسی وزارت بهداشت قتل گرمای هوا پلیس سلامت
خودرو قیمت خودرو واردات خودرو قیمت دلار بازار خودرو مالیات برق حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازنشستگان ایران خودرو مسکن
سعید راد تلویزیون رضا کیانیان سینمای ایران شهید عاشورا محرم دفاع مقدس موسیقی امام حسین (ع) رسانه ملی سینما
هوش مصنوعی حوزه علمیه فناوری وزارت علوم اختلال جهانی باتری
یمن رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا دونالد ترامپ روسیه جنگ غزه ترامپ جو بایدن تل آویو
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات المپیک 2024 پاریس لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه استقلال المپیک تراکتور
تبلیغات مایکروسافت فیلترینگ همستر کامبت ویندوز شیائومی گوگل ناسا سامسونگ موبایل امنیت سایبری مریخ
تابستان دیابت مغز فشار خون استرس ویتامین افسردگی بیماری تب دنگی چای مو کودک اضطراب