جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

پودینگ لیمویی (برای ۸ نفر)


پودینگ لیمویی (برای ۸ نفر)

● مواد لازم
▪ زرده تخم مرغ ۶ عدد
▪ شکر ۱ فنجان و ۲ قاشق سوپ خوری
▪ آرد ذرت ۳/۱ فنجان
▪ پوست رنده شده لیمو۱ قاشق سوپ خوری
▪ نمک ۴/۱ قاشق چای خوری
▪ شیر ۲/۱. ۳ فنجان
▪ آب لیمو تازه ۱ فنجان …

مواد لازم

زرده تخم مرغ ۶ عدد

شکر ۱ فنجان و ۲ قاشق سوپ خوری

آرد ذرت ۳/۱ فنجان

پوست رنده شده لیمو۱ قاشق سوپ خوری

نمک ۴/۱ قاشق چای خوری

شیر ۲/۱. ۳ فنجان

آب لیمو تازه ۱ فنجان

خامه ۱ فنجان

طرز تهیه

۱) در ظرفی زرده تخم مرغ، ۱ فنجان شکر، آرد ذرت، پوست لیمو، نمک، ۲/۱ فنجان شیر را خوب بزنید، و به تدریج در حین زدن بقیه شیر را اضافه نمایید. مواد را در ماهی تابه ای بریزید.

۲) ماهی تابه را روی حرارت ملایم بگذارید، و کمی که به جوش افتاد و سفت شد، شعله را خاموش کنید و آب لیمو را اضافه نمایید.

۳) مخلوط را از الک رد کنید. و در ظرف های مناسب بریزید و آنها را داخل یخچال بگذارید تا خنک شوند (در حدود یک ساعت و نیم)

۴) موقع سرو خامه را با ۲ قاشق شکر خوب بزنید. در آخر خامه روی دسرها را تزئین کنید.