پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
میوه های خشک فاقد آنتی اکسیدان هستند
استفاده از خشک کن ها و تابش مستقیم نور آفتاب برای خشک کردن میوه ها، آنتی اکسیدان و ویتامین های میوه را از بین می برد.
میوه های خشک خاصیت میوه های تازه را ندارند به دلیل اینکه میوه های تازه دارای ویتامین های با ارزشی است که میوه های خشک فاقد آن ویتامین هاست.
افراد برای تهیه میوه های خشک، میوه های تازه را در مقابل نور آفتاب یا در خشک کن ها قرار می دهند اما تابش نور یا حرارت، آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها را از بین می برد.
مواد قندی و فیبری میوه ها در فرایند خشک شدن تا حدی حفظ می شود ولی از زردآلو که برگه تهیه می شود، تا حدی بتاکاروتن که آنتی اکسیدان قوی است در فرایند خشک شدن از بین می رود.
انرژی میوه های خشک بیشتر از میوه های تازه است
میزان تراکم انرژی در میوه های خشک بیشتر از میوه های تازه است. مواد معدنی و میزان انرژی میوه های خشک بیشتر از میوه های تازه است و ۱۰۰گرم میوه خشک معادل ۳۰۰گرم میوه تازه است.
مصرف میوه های تازه برای بدن مفیدتر است چرا که میوه های تازه سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامینc و بتاکاروتن است که بدن را در برابر بیماری حفظ می کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست