پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا

میوه های خشک فاقد آنتی اکسیدان هستند


میوه های خشک فاقد آنتی اکسیدان هستند

استفاده از خشک کن ها و تابش مستقیم نور آفتاب برای خشک کردن میوه ها، آنتی اکسیدان و ویتامین های میوه را از بین می برد.
میوه های خشک خاصیت میوه های تازه را ندارند به دلیل اینکه میوه …

استفاده از خشک کن ها و تابش مستقیم نور آفتاب برای خشک کردن میوه ها، آنتی اکسیدان و ویتامین های میوه را از بین می برد.

میوه های خشک خاصیت میوه های تازه را ندارند به دلیل اینکه میوه های تازه دارای ویتامین های با ارزشی است که میوه های خشک فاقد آن ویتامین هاست.

افراد برای تهیه میوه های خشک، میوه های تازه را در مقابل نور آفتاب یا در خشک کن ها قرار می دهند اما تابش نور یا حرارت، آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها را از بین می برد.

مواد قندی و فیبری میوه ها در فرایند خشک شدن تا حدی حفظ می شود ولی از زردآلو که برگه تهیه می شود، تا حدی بتاکاروتن که آنتی اکسیدان قوی است در فرایند خشک شدن از بین می رود.

انرژی میوه های خشک بیشتر از میوه های تازه است

میزان تراکم انرژی در میوه های خشک بیشتر از میوه های تازه است. مواد معدنی و میزان انرژی میوه های خشک بیشتر از میوه های تازه است و ۱۰۰گرم میوه خشک معادل ۳۰۰گرم میوه تازه است.

مصرف میوه های تازه برای بدن مفیدتر است چرا که میوه های تازه سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامینc و بتاکاروتن است که بدن را در برابر بیماری حفظ می کند.