چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
ویژگی اولین فرزند دختر
اگر فرزند بزرگ خانواده دختر باشد .احساس مادرانه او بسیار قوی است . وی این احساس را معمولاً نسبت به بچه های پس از خود دارد. به ویژه هنگامی که مادر در منزل نباشد . او سریع و راحت این نقش را ایفا می کند . به این جهت خواه ناخواه این کودک می پذیرد که مادر یا مامان است ، و گاه باور می کند که نه تنها کودک نیست ، بلکه حتی زن بزرگی است ، لذا در بازیها ، تعارفات و حتی غذا پختن و تمیز کردن خانه این احساس را بروز می دهد . این دختران خواه و ناخواه و زودتر از بقیه باید از خانواده خود جدا شوند زیرا به زودی خواستگاری ظاهر شده و او را به خانه دیگر خواهد برد . در این زمان دختر در می یابد . که دوران بچگی او ناقص مانده و آن را به درستی و خوبی درک نکرده است لذا دوست دارد شوهرش نیازها و حالات کودکانه او را درک کند و از آن استقبال نماید چنین دختری در روابط زناشویی به کوچکترین بهانه قهر می کنند و در این حال توقع و انتظار دارد که شوهر به سوی او آمده و ناز او را بکشد . حال اگر این دختر در خانه ای رشد کند که در آن مادر به فرزند خود توجه کافی داشته و دارند ، در این صورت دختر حالت مادر سالار یافته و در زندگی عادی خود هم آن روش را به خوبی به کار می گیرد.
یک نکته دیگر در برخورد والدین با فرزندان بزرگ آن است که معمولاً سطح توقعات پدرو مادر تعریف شده و مورد درخواست است . اما نیازها و احساسات فرزند بزرگتر مورد توجه قرار نمی گیرد. از این رو احساس تنهایی در آنها پیدا می شود . و شدت می گیرد .
فرزند بزرگ در عین آن که توقعات و خواستهای پدر و مادر را پذیرفته ، نمی تواند رفتارهای کودکانه داشته باشد . از آزادی عمل برخوردار نیست . اما می بیند که فرزندان بعدی تحت کنترل چندانی نبوده و حتی از آزادی عمل بشتری برخوردارند . از این رفتار ناراحت می شود . این ناراحتی در فرزنداان دختر تبدیل به حسادت می شود . دختر بزرگ مخصوصاً به فرزندان بعدی ( چه دختر و چه پسر ) حالت حسادت می یابد . دختر بزرگ این حسادت را به اشکال مختلف از خود نشان می دهد ، به این جهت او رابطه خوبی با خواهران و برادران خود ندارد . لذا پس از رسیدن به دوران بلوغ دختر بزرگترمی کوشد هر چه سریعتر از محیط خانواده جدا شده و ازدواج نماید . ازدواج راهی برای استقلال و دور شدن از افرادی است که احساس راحتی با آنان ندارد ، حتی آنان را موجوداتی غیرقابل تحمل می داند . این احساس موجب بروز تنش های مداوم در خانه است . مگر آن که مادر باهوش و زیرک بوده به مساوات با همه بچه ها برخورد کرده ، میان آنان در نظر و عمل تفاوتی نگذارد . در این حال روابط فرزندان رو به بهبود نهاده و عادی می شود .
والدین در خانواده های معمولی ایرانی توجه زیادی به فرزندان دوم تا ما قبل آخر ندارند . از این رو علاوه بر آزادی عمل و نداشتن مسئولیت ، آنان از امکانات و امتیازات مادی و معنوی چندانی برخوردار نیستند و این امر بر مشکلات روحی و شخصیتی آنان می افزاید . چنانچه اشاره شد رفتار والدین با فرزند اول و آخر تابع نظم خاص است که در فرزند اول به شکل توجه و نظارت و اعطاء امتیازات هست در بچه آخر اعطاء امتیازات ، آزادی عمل ، توقع نداشتن برای تنظیم رفتار و عملکرد فرزند است .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست