دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
فقط بگو چی دوست داری
خیلی از ما عادتهای غذایی عجیبی داریم؛ عادتهایی که نمیدانیم از کجا میآیند و اصلا چطور ما را به سمت غذایی خاص هل میدهند یا از غذایی خاص دور میکنند...
این عادتها گاهی خوب هستند و گاهی بد. برای دانستن ۸ راز مهم درباره عادتهای غذایی این راهنما را بخوانید.
۱ اگر پنیرهای ویژه و گران برای شما جذاب نیست
شما میتوانید کارشناس مزه باشید. حس چشایی شما دقیق و حساس است و همین باعث میشود تا مزه پنیرهای خاص و گرانی که خیلیها دوست دارند، تحمل نکنید. احتمالا حس بویایی بسیار قویای هم دارید و به همین راحتیها نمیتوانید بوی پنیر را که نوعی کپک است، تحمل کنید.
۲ اگر خوراکی رویایی شما کاملا سرد یا داغداغ است
اگر تا الان از مرگ پرزهای چشایی خود جان سالم به در برده باشید، شانس آوردهاید. وقتی که غذای یخ یا داغ میخورید و متوجه درجه حرارت خیلی بالا یا خیلی پایین آن نمیشوید، یعنی پرزهای چشایی را بیحس و کاربرد کردهاید و باید خیلی مراقب باشید. پس بستنیای که همین الان از فریزر بیرون آمده، سیبزمینی داغی که تازه از ماهیتابه خارج شده، یخ و... را روی زبان خود نگذارید.
۳ اگر شکلات تلخ در دهان تان مزه زغال میدهد...
احتمالا عصبهای چشاییتان آسیب دیده است. این آسیبدیدگی بیشتر در افرادی اتفاق میافتد که جراحی دهان و دندان داشتهاند یا لبشکریاند. این افراد مزههای تلخ را تلختر از آنچه هست، احساس میکنند.
۴ اگر با خوردن هویج و کلم شاد میشوید
مادرتان هم شبیه شماست. اشتیاق و علاقه به خوردن کلم و هویج از دوران بارداری او به شما به ارث رسیده و برخلاف عادت به مصرف نمک، خیلی ارثیه خوبی است.
۵ اگر ترجیح میدهید به جای گشنیز، صابون بخورید
درست شبیه کوررنگی به بیماریای به اسم کوربویی دچار شدهاید و نمیتوانید عطر قوی سبزیهایی مثل گشنیز را تشخیص دهید. وقتی هم متوجه عطر غذا نمیشوید دیگر فرق بین یک ماده غذایی خوشبو و معطر را با ماده شیمیایی تشخیص نمیدهید.
۶ اگر به نمک معتادید
اگر از مادرتان بپرسید در زمان بارداری، گرفتار ویارهای صبحگاهی بوده یا نه، به احتمال زیاد جوابش مثبت است و برای شما درددل میکند که چقدر صبحها حال بدی داشته است. تحقیقات نشان میدهد این بیماری صبحگاهی خانمهای باردار، حجم آب داخل رحم آنها را کم میکند و وقتی جنین درون رحم دچار کمآبی میشود، نمک خون مادر را مصرف میکند. عادت به نمک، از همان دوران جنینی در شما مانده است.
۷ اگر فلفل قرمز در دهان شما کوره آتش درست میکند
غذاهای تند هیچوقت برای شما مطبوع نیست و حتی کمی فلفل در غذا، زبان شما را میسوزاند، چون الیاف چشایی شما به شدت حساس است. حس چشایی حساس، تندی فلفل را تاب نمیآورد و رستوران غذاهای هندی، هیچوقت رستوران مورد علاقه شما نخواهد بود.
۸ اگر قهوه سیاه دوست دارید...
تبریک میگوییم؛ قدرت چشایی شما فوقالعاده است. مزههای مختلف شوری، تلخی، تندی و شیرینی را به سرعت تشخیص میدهید و قدرت چشایی شما شبیه دستگاه دقیقی، میتواند تکتک این مزهها را از هم تمایز دهد.
دکتر سیدضیا الدین مظهری
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران غزه آمریکا شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
فضای مجازی هواشناسی قتل شهرداری تهران تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی سلامت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش باران
خودرو بانک مرکزی بنزین قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان
مهاجرت تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران صدا و سیما دفاع مقدس مسعود اسکویی موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
اسرائیل رژیم صهیونیستی حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس لیگ برتر انگلیس لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید سپاهان بارسلونا بازی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس مهدی طارمی
باتری اپل گوگل اینستاگرام آیفون مایکروسافت ناسا عکاسی سامسونگ
ویتامین چای کاهش وزن توت فرنگی سیگار فشار خون کبد چرب