دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
تلخ اما شیرین و شادیبخش
![تلخ اما شیرین و شادیبخش](/web/imgs/16/22/b8mgl1.jpeg)
ضداسترس
در هر ۱۰۰ گرم شکلات تلخ و شکلات تهیه شده از شیر، ۱۱۲ میلیگرم تا ۶۰ میلیگرم منیزیم یافت میشود.
منیزیم مادهای بسیار مناسب برای مقابله با استرس و اضطراب است.
در مطالعات ثابت شده است منیزیم قادر به کاهش فشار کورتیزول پلاسماتیک در خون بوده و از اثرات استرس پیشگیری میکند.
کمبود منیزیم باعث کاهش انرژی میشود و این مسئله میتواند به انواع مختلف بروز کند.
بهطور مثال احساس ناتوانی، خستگی مزمن، بیحوصلگی و ... از نشانههای کمبود منیزیم است.
کمبود انرژی معمولاً عواقب روحی روانی همراه دارد. هنگامی که فرد در سلامت بوده احساس توانایی و نشاط میکند، اعتمادبهنفس بالاتری دارد و هنگامی که مشکلی بهوجود آید انرژی برای رفع مشکل متمرکز میشود. مطالعات نشان دادهاند موادغذایی حاوی منیزیم ریسک ابتلا به سکته را کاهش داده و فشار شریانی و احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ را پائین میآورد.
همچنین مودغذایی سرشار از منیزیم در پیشگیری از پوکی استخوان مؤثر است.
کاهش کلسترول
پروتئینهای موجود در خون باعث انتقال کلسترول در رگهای بدن میشوند.
برخی از آنها کلسترول را تا کبد هدایت میکند که البته این کلسترول برای انجام عملیات هضم مفید است. برخی پروتئینها، کلسترول را کنار گذاشته که باعث بسته شدن شریانها میشود.
کاکائو و شکلات بدن را در مقابل کلسترول نامناسب محفوظ داشته و از طریق فلاونوئید موجود در کاکائو که خاصیت آنتیاکسیدان دارد تجمع کلسترول بد را کاسته و به تولید کلسترول مفید کمک میکند. ویتامین ب۳ موجود در شکلات رسوب در شریانها را کاهش میدهد.
بهترین آنتیاکسیدان
کاکائو حاوی مقدار بسیار بالایی مواد آنتیاکسیدان است که باعث به دام انداختن و یا خنثی کردن اثر رادیکالهای آزاد که باعث پیری ارگانهای بدن هستند، میشود.
قابلیت آنتیاکسیدان و ضدپیری کاکائو ۴ تا ۵ بار بالاتر از چای سیاه و ۲ تا ۳ برابر چای سبز است و این مسئله به دلیل فلاونوئید و مینرالها مانند «منگنز و روی» موجود در کاکائو است.
دوران بارداری
تحقیقات نشان دادهاند شکلات از زنان باردار محافظت میکند. مصرف روزانه شکلات تلخ یا سیاه به میزان ۶۹ درصد ریسک ایجاد پراکلامپسی یا اختلال چندارگانی که یکی از مهمترین علتهای مرگ زنان باردار است را کاهش میدهد. شکلات بخصوص شکلات تلخ حاوی مقدار زیادی تئوبرومین ماده شادیبخش است که در هنگام استفاده در زنان باردار در بندناف نیز مشاهده میشود و باعث کاهش ریسک ابتلا به اختلال چندارگانی میشود.
فشار خون
مصرف کاکائو تلخ در روز باعث کاهش فشار خون میشود.
بهطور مثال فشار خون ۱۴ روی ۹ به فشار ۱۳ بر روی ۸ نزول پیدا میکند که براساس مطالعات این موضوع ناشی از پلیفنول موجود در شکلات تلخ است که در شکلات شیری و یا شکلات سفید دیده نمیشود.
پلی فنول موجود در گیاهان عامل آنتیاکسیدان بوده و به دلیل اثر مثبت آن به تازگی در درمان سرطان مورد توجه قرار گرفته است.
لاغری
منیزیم موجود در شکلات عملکرد اکسیژنرسانی به سلولها را انجام میدهد بنابراین وارد شدن مقدار بیشتری از منیزیم به بدن اکسیژنرسانی را بالا برده و چربیها توسط اکسیژن میسوزند.
منیزیم فعالیت و توانایی بدن را نیز بالا میبرد و عملکرد ماهیچهها و اعصاب را تسریع میبخشد.
فائزه فلاح
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم رهبر انقلاب پزشکیان دولت محمدجواد ظریف رئیس جمهور مجلس انتخابات
تهران اهواز شهرداری تهران شورای شهر تهران هواشناسی اربعین تب دنگی پشه آئدس سازمان هواشناسی وزارت بهداشت قتل پلیس
واردات خودرو خودرو قیمت خودرو بازار خودرو قیمت دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان مالیات قیمت طلا برق بازنشستگان سایپا
بازی مهران مدیری حسین انتظامی سعید راد تلویزیون سینمای ایران فضای مجازی عاشورا کربلا محرم دفاع مقدس رسانه ملی
هوش مصنوعی دانش بنیان فناوری حوزه علمیه دانشگاه آزاد اسلامی اختلال جهانی باتری
جو بایدن دونالد ترامپ آمریکا رژیم صهیونیستی یمن اسرائیل فلسطین غزه روسیه چین جنگ غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه استقلال المپیک 2024 پاریس المپیک تراکتور
اینترنت ایلان ماسک تبلیغات سرعت اینترنت همستر کامبت فیلترینگ گوگل ویندوز ناسا سامسونگ تلگرام
خواب دیابت فشار خون مغز افسردگی ویتامین چای قند بیماری تب دنگی