شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
کباب کوبیده دُرسا
این کباب، برای اولین بار در ایران توسط سرآشپز، بایرامعلی حسینعلی پور در سال ۱۳۸۷ تهیه و مورد بهره برداری قرار گرفت و به اسم کباب مخصوص درسا نامیده شد و به دلیل خوشمزه بودن، طرفداران زیادی در مدت کوتاهی پیدا کرد. به طوری که همه روزه چند صد نفر از مهمانان ایرانی و خارجی از این کباب سفارش داده و صرف می کنند.
مواد لازم
راسته گوساله، یک کیلوگرم
پیاز ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
جوش شیرین، یک چهارم قاشق چای خوری
تخم مرغ یک عدد
طرز تهیه:
(طریقه آماده سازی):
ابتدا گوشت را صاف کرده، یعنی پوست و خرده چربی آن را گرفته و دو بار با پنجره متوسط چرخ گوشت چرخ کرده، سپس پیازها را پوست گرفته و شسته و به صورت چاپ ریز (ساطوری) خرد کرده و به همراه نمک و فلفل، جوش شیرین یا تخم مرغ به گوشت اضافه می کنیم و مواد را به مدت پنج دقیقه ورز می دهیم که کاملاً به خورد هم برود. مواد را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت می دهیم و بعد از یک ساعت از یخچال بیرون آورده و شروع به سیخ زدن می کنیم.
طریقه سیخ زدن:
طریقه سیخ زدن این کباب با کوبیده های دیگر فرق دارد. به این عنوان که با تعداد سه عدد سیخ معمولی سیخ می شود، رونده یا مواد را به اندازه دلخواه معمولاً ۲۰۰ گرم برداشته و در دست به شکل چونه نانوایی درآورده و یک عدد سیخ را در دست چپ گرفته و از قسمت بالای سیخ به فاصله پنج سانتیمتر آزاد گذاشته و مواد را در داخل سیخ فرو برده و فشار دادن به وسیله کف دست و انگشتان، منتهای انگشت اشاره به طرف پایین هدایت کرده و به شکل زیر فرم می دهیم و با استفاده ازتخته کار (اگر چوبی باشد بهتر است) کباب را با فشار دادن به وسیله کف دست و انگشتان روی آن پهن تر می کنیم و به وسیله چاقوی تیغ نازک زیر کباب کشیده و بلافاصله آن را روی تخته کاربر می گردانیم و دوباره پهن تر کرده و بالا، پایین و دور و بر آن را صاف می کنیم. دو عدد سیخ دیگر را که به عنوان کمکی از آنها استفاده می شود به فاصله شش سانتیمتر از هم در روی تخته کار قرار داده، یکبار دیگر چاقو را زیر کباب کشیده آن را برداشته و برگردانده و روی سیخ های کمکی قرار دهید و با فشار دادن به کباب آن را به روی سیخ های کمکی هدایت کرده و دور و بر آن را با استفاده از آب دست صاف کنید. و حال کباب ما آماده پخت است. مواظب باشید که در حال برداشتن کباب کف دستانتان را در بالا و پایین سیخ ها قرار داده و آنها را همزمان بردارید که فرمش به هم نخورد. در روی منقل یا کباب پز قرار دهید.
نحوه پختن کباب:
طریقه پخت این کباب با کباب کوبیده های دیگر فرق دارد. وقتی روی کباب پز قرار گرفت حرارت آن باید ملایم باشد حدوداً یک دقیقه صبر می کنید تا حباب های ریز در سطح کباب ظاهر شود در این موقع کباب را به وسیله کف دستان برمی گردانیم. این عمل را دو الی سه بار انجام می دهیم تا خودش را بگیرد و سیخ های طرفین را که به عنوان کمکی در زیر کباب قرار داده بودیم خود به خود از کباب جدا شده و فقط سیخ اصلی که در وسط کباب است باقی می ماند آن هم پس از پخت کامل از کباب در آورده و سرو می نمایید. (نوش جانتان)
خواص: کباب درسا مملو از مواد پروتئینی و ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن است. این کباب لذیذ برای جوانان، افراد سالمند خصوصاً برای اشخاص مبتلا به سوء هاضمه بسیار مفید است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انگلیس سیستان و بلوچستان انتخابات دولت عراق مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم چین روز معلم معلمان رهبر انقلاب
سیل ایران هواشناسی آتش سوزی شهرداری تهران سازمان هواشناسی هلال احمر قوه قضاییه یسنا معلم پلیس آموزش و پرورش
ترکیه قیمت خودرو خودرو سهام عدالت تورم قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان بانک مرکزی
مهران غفوریان ساواک تلویزیون موسیقی سریال شهاب حسینی تبلیغات مسعود اسکویی سینمای ایران رضا عطاران
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه حماس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه استقلال علی خطیر باشگاه پرسپولیس بازی لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی آیفون موبایل گوگل ناسا عکاسی تلفن همراه مدیران خودرو
کبد چرب دیابت فشار خون طول عمر