جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
پنیر و آب پنیر
آب پنیر مایعی است که پس از جداسازی دلمه از شیر کامل خامه یا شیر پس از چرخ به دست می آید.
براساس تعریف فدراسیون بین المللی شیر، پنیر فرآورده ای است تخمیری یا تخمیر شده که در پی انعقاد شیر کامل، شیر بی چربی ، خامه و مخلوط آن ها به دست بیاید و حداقل ماده خشک کل آن ۲۳درصد باشد.
پنیر از فاز امولیسیون و سوسپانسیون تشکیل شده است که در برگیرنده مواد محلول در چربی مانند ویتامین ها و مواد معدنی کلوییدی همراه با کازئین است. آب پنیر نیز شامل فاز محلول شیر است که عمدتاً حاوی لاکتوز پروتئین های محلول و پروتئین های آب پنیر مواد معدنی محلول، اسیدهای آلی، ویتامین و آنزیم هاست.
معجزات غذایی و درمانی شیر و فرآورده های لبنی
دکترمحمد دریایی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران انتخابات احمد وحیدی حسن روحانی حجاب پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت دولت سیزدهم رهبر انقلاب نیکا شاکرمی مجلس
سیل هواشناسی تهران آتش سوزی یسنا شهرداری تهران قوه قضاییه پلیس روز معلم معلم آموزش و پرورش فضای مجازی
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا سازمان هواشناسی مالیات طلا بازار خودرو قیمت دلار خودرو حقوق بازنشستگان بانک مرکزی ایران خودرو
مهران غفوریان موسیقی تلویزیون سریال عمو پورنگ ساواک سینمای ایران نمایشگاه کتاب مهران مدیری مسعود اسکویی سینما عفاف و حجاب
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر جواد نکونام بازی لیگ برتر ایران تراکتور رئال مادرید
هوش مصنوعی فناوری اپل گوگل ناسا مدیران خودرو تلفن همراه
طب سنتی خواب فشار خون کبد چرب