شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا
بیسکویت دارچین
مواد لازم:
کره:
نصف لیوان
شکر:
یک لیوان
تخم مرغ:
یک عدد
شیر:
سه چهارم لیوان
وانیل:
یک قاشق مرباخوری
آرد:
۲ لیوان
جوش شیرین:
نصف قاشق مرباخوری
نمک:
نصف قاشق مرباخوری
شکر:
یک چهارم لیوان
دارچین:
یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
حدود نصف قاشق مرباخوری آب لیمو و یا سرکه سفید در شیر بریزید و کنار بگذارید تا ببرد. کره، شکر و تخم مرغ را هم بزنید تا نرم شود. شیر بریده و وانیل به آن اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید. آرد، جوش شیرین و نمک را با هم الک و به مواد اضافه و مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را در یخچال قرار دهید تا خنک و کمی سفت شود. با استفاده از قاشق مرباخوری خمیر را به اندازه توپ های کوچک روی سینی حاوی کاغذ روغنی بریزید. سینی را در فری که از قبل روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن و تنظیم شده به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بگذارید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست