چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا

رشته‌ پلو قیسی‌


● مواد لازم‌:
▪ برنج‌: دو پیمانه‌
▪ رشته‌ پلویی‌: یك‌ پیمانه‌
▪ كره‌ یا روغن‌: ۱۵۰ گرم‌
▪ زعفران‌: یك‌ دوم‌ لیوان‌
▪ پیاز سرخ‌ شده‌: یك‌ عدد متوسط
▪ برگه‌ زردآلو: یك‌ پیمانه‌
▪ قیسی‌ …

مواد لازم‌:

برنج‌:

دو پیمانه‌

رشته‌ پلویی‌:

یك‌ پیمانه‌

كره‌ یا روغن‌:

۱۵۰ گرم‌

زعفران‌:

یك‌ دوم‌ لیوان‌

پیاز سرخ‌ شده‌:

یك‌ عدد متوسط

برگه‌ زردآلو:

یك‌ پیمانه‌

قیسی‌ خیس‌ خورده‌:

به‌ میزان‌ دلخواه‌

نمك‌ و فلفل‌ و زردچوبه‌:

به‌ میزان‌ كافی‌

گوشت‌ پخته‌:

۲۵۰ گرم‌

طرز تهیه‌:

برنج‌ را پس‌ از خیس‌ كردن‌ با مقداری‌ نمك‌ وروغن‌ در آب‌ جوش‌ ریخته‌، پس‌ از چند جوش‌رشته‌ پلویی‌ را به‌ برنج‌ اضافه‌ می‌كنیم‌ و هم‌می‌زنیم‌. پس‌ از مدت‌ زمانی‌ برنج‌ را در آبكش‌ریخته‌ و آبكشی‌ می‌كنیم‌، برگه‌ زردآلو و قیسی‌ راكه‌ قبلا خیس‌ كرده‌ بودیم‌ با زعفران‌ و پیاز سرخ‌شده‌ و گوشت‌ پخته‌ شده‌ مخلوط كرده‌ و كنارمی‌گذاریم‌، برنج‌ آبكش‌ شده‌ را در قابلمه‌ ریخته‌ ومقداری‌ از مواد مخلوط را لابه‌ لای‌ برنج‌می‌ریزیم‌، در آخر مقداری‌ كره‌ یا روغن‌ رابه‌همراه‌ زعفران‌ آب‌ شده‌ روی‌ برنج‌ اضافه‌می‌كنیم‌.