چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا
رشته پلو قیسی
مواد لازم:
برنج:
دو پیمانه
رشته پلویی:
یك پیمانه
كره یا روغن:
۱۵۰ گرم
زعفران:
یك دوم لیوان
پیاز سرخ شده:
یك عدد متوسط
برگه زردآلو:
یك پیمانه
قیسی خیس خورده:
به میزان دلخواه
نمك و فلفل و زردچوبه:
به میزان كافی
گوشت پخته:
۲۵۰ گرم
طرز تهیه:
برنج را پس از خیس كردن با مقداری نمك وروغن در آب جوش ریخته، پس از چند جوشرشته پلویی را به برنج اضافه میكنیم و هممیزنیم. پس از مدت زمانی برنج را در آبكشریخته و آبكشی میكنیم، برگه زردآلو و قیسی راكه قبلا خیس كرده بودیم با زعفران و پیاز سرخشده و گوشت پخته شده مخلوط كرده و كنارمیگذاریم، برنج آبكش شده را در قابلمه ریخته ومقداری از مواد مخلوط را لابه لای برنجمیریزیم، در آخر مقداری كره یا روغن رابههمراه زعفران آب شده روی برنج اضافهمیكنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست