چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
تاثیر کنجکاوی کودکان بر قدرت یادگیری
محققان در مطالعات خود دریافته اند قدرت یادگیری کودکانی که در پی کنجکاوی، وسایل بازی یا منزل را خراب می کنند از دیگر کودکان بیشتر است. همچنین نوزادانی که اشیا را چنگ می زنند، دوست دارند همه چیز را به دهان ببرند و ... به طور مرتب از دنیای اطراف خود، اطلاعات جمع آوری می کنند.به نقل از سایت «هلث نیوز» روان شناسان روی ۷۲ کودک ۱۶ ماهه آزمایش هایی انجام دادند.
به کودکان اشیایی با نام های ساختگی دادند تا به قدرت یادگیری آن ها پی ببرند.نتیجه این بررسی نشان داد، کودکانی که شلوغ کارتر بودند، قدرت یادگیری بیشتری داشتند و به خاطر سپردن اسامی برایشان راحت تر بود. به گفته محققان ریختن غذا توسط کودکانی که روی صندلی پایه بلند غذاخوری می نشینند برخلاف تصور بزرگسالان تنها بازی نیست بلکه روشی برای جمع آوری اطلاعات است.به گفته محققان این رفتار کودکان به آن ها کمک می کند تا لغت های جدید را بیاموزند.تصور کنید که می خواهید دریابید که کدام یک از ۲ فنجان حاوی مایع سفید، شیر و کدام حاوی ماده دیگری مانند چسب است.
ممکن است اطلاعات بصری به شما کمک نکند اما با فرو بردن انگشت در فنجان، به راحتی جواب را به دست می آورید.کودکان هنگام غذاخوردن شلوغ کاری و با غذا بازی می کنند تا درباره غذاهای جامد و غیرجامد اطلاعات جمع آوری کنند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست