جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

مایکرو ویو کردن غذا به خطرات آن نمی‌ارزد


مایکرو ویو کردن غذا به خطرات آن نمی‌ارزد

جای خوشحالی است اگر در آشپزخانه، محل کار یا خوابگاه از ماکرو ویو استفاده نمی‌کنید. متاسفانه این وسیله، ابزار تهیه غذا در بسیاری از آشپزخانه‌هاست.

کارشناسان می‌گویند: مایکروویوها باعث تابش ریزموج‌هایی می‌شود که بر مولکول‌های مواد غذایی تاثیر می‌گذارد. انرژی این موج‌ها باعث می‌شود قطبیت مولکول‌ها میلیون‌ها بار در ثانیه از مثبت به منفی تغییر کند. این تحریکات شدید بر غذا تاثیر می‌گذارد و باعث دگرریختی آن یا به اصطلاح علمی ایزومریسم ساختاری غذا می‌شود. به گفته کارشناسان یک مایکرو ویو، ساختار مولکولی غذا را تغییر می‌دهد و بسته‌بندی این غذا، آن را مسموم می‌کند. این تازه بخشی از زیان‌هایی است که به شما وارد می‌شود. به زیان‌هایی فکر کنید که بیرون از مایکرو ویو و تا فاصله سه چهار متری از آن ارگانیگ فرد را تهدید می‌کنند. مواد فلزی می‌توانند بر اثر این امواج منبسط شوند. مایکروویو شما دری دارد که ایمن به نظر می‌رسد، اما واقعیت این نیست. میزان نیرو و انرژی‌ای که پشت این در جریان دارد بر دندان‌های پر شده با جیوه، ایمپلنت‌های تیتانیوم و نیز بر دستگاه تنظیم ضربان قلب، اگر در بدن شما کاشته شده باشد، تاثیر می‌گذارد؛ بویژه اگر در آن دور و بر منتظر شنیدن زنگ پایان زمان پخت باشید.

پس از دندانپزشک‌تان بخواهید به جای پرکردن دندان‌هایتان با جیوه یا آمالگام، از مواد زیست سازگارکه گزینه‌های امن‌تری هستند، استفاده کند. گام بعدی این است که مایکرو ویوتان را کنار بگذارید و آن را به آرامی گرم کنید