جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

خورش | طرز تهیه خورش ترکیه ای داوود پاشا


 مواد لازم برای خورش داوود پاشا 
 
گوشت چرخ کرده 1 کیلو
 پیاز رنده شده 2 عدد
 پودر نعنا خشک 1 قاشق سوپخوری
 رب انار ملس 2 قاشق سوپخوری
آب1 لیوان
نمک، فلفل و دارچینبه میزان لازم
کرهمقداری
 

خورش | طرز تهیه خورش ترکیه ای داوود پاشا
 
طرز تهیه خورش داوود پاشا 
 
در یک ظرف مناسب گوشت چرخ کرده را که مخلوطی از گوشت گوسفندی و گوساله است با یک عدد پیاز رنده شده، ادویه جات و نمک خوب مخلوط کرده ورز دهید، سپس  با کمک دست قلقلی هایی به اندازه گردو درست کنید. گوشت های قلقلی را در یک ظرف گذاشته و آن را  داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.
 
مقداری کره در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز باقی مانده را رنده کرده، داخل تابه بریزید و  آن را کمی تفت دهید. بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد، قلقلی ها را  داخل تابه خوب سرخ کنید. در این زمان پودر نعنا خشک را به قلقلی ها اضافه کرده و آن را همراه با گوشت ها کمی تفت دهید. رب انار ملس را در یک لیوان آب خوب حل کنید، سپس آن را هم به مواد داخل تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد گوشت برود. در آخر صبر کنید تا مواد جوش بیاید و جا بیفتد.
 
بعد از نیم ساعت که غذا خوب جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.
 

خورش | طرز تهیه خورش ترکیه ای داوود پاشا
نکات تکمیلی در مورد خورش

خورش جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
خورش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

خورش ، طرز تهیه خورش ترکیه ای داوود پاشا


همچنین مشاهده کنید